neduddgi Creative Commons License 1998.08.18 0 0 65
Konstruktív javaslatom:

Multimodusu száloptika! Ugymint: Guinesse, Gold Fassl,Dreher, DAB, meg ilyenek. Lehetőleg 1 km-enként digitális erősítő állomással, mely regenerálja a hőmérsékletet és a szénsavszintet. A kábel fokozottan védett szigetelésű legyen, a zavarójelek ellen, pl alkoholmentes sör, meg ilyenek. Lehetőleg SDH elven működjön, (Synchronous Digital Hierarchy)ezáltal biztosítva a megfelelő üzemeltetési feltételeket, miszerint ha az egyik irányban valakielvágja a vezetéket, az ellenkező irányból a megfelelő node még megkapja a létfentartáshoz szükséges sör folyamot.
A rendszer riasztási hierarchiája szervesen illeszkedjen a ATC (Alcoholic Transmission Comitee) megfelelő ajánlásaihoz, miszerint minden fontosabb, atüréshatártól eltésrő paraméter változásra NAfD (Not Available for Drink)riasztási szintet adjon D (Dangerous) prioritással. A rendszer Operation & Maintenance perspektivikusan az ISO 9001 és TQM standardek szerint valósítandó meg.

A Virtuális Digitalizált SörVezeték jobb kihasználtságának érdekében VAS (Value Added Service) megvalósítása ajánlott: Az overhead bitekben söROCK átvitele, kizárólag hardrock classic rock framekben.