vizinikk Creative Commons License 2007.01.10 0 0 68

megnéztem a topikot, de csak a cikk tartalma volt benne, ugyan kimerítően taglaltátok a témát, de sajna a forrás nincs ott.

a népszabó archívumában a cikkek csak 2000-től vannak, nekünk ugyan van egy s más forrásunk, de még a pressdokban sem találtam az ominózus cikket.

találtam viszont a topikban egy olyan hozzászólást, amit neked írtak, és amiről úgy gondolom, talán a legközelebb állhat a valósághoz. azért majd holnap folytatom a kutagálást.

 

"Kedves Andris!
Erre meg elfelejtettem valaszolni.
Nagyjabol egyetertek, persze hogy Solt Ottilianak volt igaza politikailag is, erkolcsileg is. Csak en maskent jellemeznem a karaktereket.
Bacher sem maga nem hardcore politikai spieler, sem inkriminalt irasat nem irta hardcore politikai spielerek megbizasabol. Ez az iras diadalittas nyafogas. Nyafog, mert eveken keresztul restellkednie kellett olyasmi miatt, ami szerinte nem restellni valo, es triumfal, mert felszabadult attol, hogy gyoztek a szocik, vege az "erkolcsi terrornak". Ez belole jott, eszebe se jutott, amikor irta, hogy milyen poziciot foglalt el SO a koalicios kerdesben. Ha Kis Janos gyerekenek kirugasaban asszisztalt volna, akkor is ugyanezt irta volna.
Ottilia pedig kemeny no volt, a szentimentalis moralizalas eleg tavol allt tole. Ha elne, es valami csoda folytan bevalasztottak volna az ugyvivo testuletbe, akkor most ott o lenne az egyetlen ferfi. A kolaciot nem erkolcsi okokbol ellenezte, hanem politikai okokbol. Tudomasom szerint nem gondolta, hogy a koalicio ellen szolnak erkolcsi ervek. (Hogy zsigeri ellenszenvvel viseltetett az ideaval szemben, az masik kerdes.) Roviden azt gondolta masokkal egyutt, hogy "a fiuk le fogjak nullazni magukat".
Udv.: Gedeon"

Előzmény: vizinikk (55)