Uplink Creative Commons License 2007.01.10 0 0 421

Akkor OFFoljunk...

 

Maerklint szerintem epeszu ember nem vesz kishazankban, csak ha nagyobb meretaranyban gondolkodik. pl I.

nem kompatibilis semmivel csak onmagaval, nem vagy csak naggggyon nehezen atepitheto s annyival nem ad tobbet, hogy 1 gyartora korlatozodjon a gyartok amugy sem hosszu sora. Ez amolyan úri virtus, ha valaki Maerlkint vesz, akkor huuu meg ha, közben meg semmi kulonos....

 

"Az európai modellvasútpiacot a kilencvenes évek elejétől tönkretette az olcsó távol-keleti és amerikai elektronikus játékok versenye"

 

Azt azért lássuk be, hogy a vasútmodellezés nem a 6-12 éves korú gyerekek játéka, ezt felnőtt, meglett, családos vagy éppen egyedülálló férfiemberek űzik... Akárcsak az RC modellezést pl... Ez hobbi, nem gyerekjáték és sosem volt olcsó hobby...

Eddig is voltak kisszeriás gyártók, ezután is lesznek, lehet, hogy nem 8-10 hanem ennek a fele és még az is előfordulhat, hogy drágább lesz, de attól még nem fognak a vasútmodellezők átállni fakockázni... :)

 

én a vasútmodellezés mellett makettozom és társasjátékokat is gyűjtök (ez volt a reklám helye), egyik sem olcsó és mégsem tervezem, hogy egyiket, másikat feladjam..

 

"erősen növelték a számítógéppel vezérelhető, elektronikus modellek arányát"

Ez gondolom a digitális modellvasútra vonatkozik... Ezzel sincsen baj, mert pl a Tillignél van kb 10 digitális mozdony, a többi csak elő van készítve digitális üzemre. Ja és az a 10 meg kijött normálban is.Senki nem szegez pisztolyt a homlokodra, hogy digitális modellvasútat építs viszont ha ebbe vágod bele a fejszédet, akkor fogadd el, hogy az asztal, a mozdonyok mind 2-3x annyiba fognak kerülni a végén, mint az analóg esetben. Az már egy másik lapra tartozik,hogy mit kapsz ezért a drágább cuccért cserébe... hangdekóderes mozdonyok, PCvel irányítható asztal, stb..

 

Jó hosszú lett, de legalább kiírtam magamból

OFF vége.

 

 

Előzmény: TTbakter (420)