Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 0 0 391

Remélem az Egerszegi buszjáratok nem szűnnek meg. Ide is van vonat (napi 3-4), de azt inkább hagyjuk :) De kíváncsi vagyok, keszthelyre bemegy-e majd ezután az a néhány egerszegi busz.

 

A veszprém-szfehérvár-Bpest vonalra leszek majd kíváncsi. 100 km-nél hosszabb, és van párhuzamos vonatközlekedés. Na ott vicces lesz, ha megszűnnek a buszok. Van kb 40 buszjárat naponta, azok mind tele vannak, abból népfelkelés lesz ha az mind megszűnik :)

 

Már csak azt nem értem, ez mért lenne jó a kormánynak. A tanuló jegy meg a felnőtt jegy közti különbséget buszra és vonatra is ki kell fizetniük (az most mindegy hogy 50 vagy 67,5 %). Mert hogy az utasoknak nem jó az biztos.

 

 

ha meg drágul a tanulójegy, olcsóbb lesz az autó, mint a busz. Ha belegondolsz, 5 embert összeszedsz, 5 ezer Ft-ból fel lehet menni pestre autóval...

 

 

Szerintem nagyon sokan átszoknának a buszra keszthelyről, 2óra 30 perc alatt simán fel lehetne érni, míg a vonat 3 óra alatt sem ér oda. És ez még a volánnak is megérné. Sokszor hallom, hogy zsúfoltság van a volánbuszoson...

Előzmény: V_Carvalho (389)