cats Creative Commons License 2007.01.06 0 0 182

Bocsi. Tényleg elnéztem a füzetben. A kombináltra ír 6,8-at. A városi fogyasztás elvileg 50 alatti és 50 körüli átlaggal számol. Mellesleg azért írtam a kombináltat, mert sokat megy 70 körül, ritkán használva a váltót. Egyébként az 1.4-es Megane-om is 96Le és az azelőtti Civic is 90Le volt és furcsamód mindegyik 6,5-7,5 között ment ugyanolyan stílusban vezetve, mint a Toyota... Plusz még azért gondolom soknak a 9-et, mert a kereskedő és a szervizes SEM hiszi el, azt mondják 7 liter körül mennek városban. Olvasd vissza, mit írtam. Azt, hogy azt mondták, 100-ból 1-2 volt ilyen fogyasztású és ők sem értették, hogy miért.

Még annyit, hogy nem kell "ugrani" a mondandómra "szvsz", olvass figyelmesen, nem fikázom a kocsit. Én ajánlottam. És most is biztos vagyok benne, hogy ezek sem fogyasztanak 7,5-nél többet, akármit írtok és mond a könyv, csak ez beleesik abba az 1-2 darabba.

Ja, még annyi, hogy sok éve már "japánbuzi" vagyok, igaz Hondás, csak azok mostanában elszálltak az árakban és több, mint egy éve én nyüstöltem anyámat, hogy Toyotára cseréljen. Azért tettem ezt, mert én számítok erre a kocsira 3-4 év múlva, ha majd lecseréli. Az ember pedig magának, ha választhat - márpedig én így választhattam "anyámmal" - biztos a legjobbat választja...

Szóval ilyen "rövidre" fogva a választ nem akartam, hogy mindenki nekem essen, csak ötletre és tapasztalatokra várok, mert a többség azt mondja, hogy ez a 9l túl magas.

Előzmény: I.Blasius (179)