Szia!
Bocsánat, én nem tudom, hogy Zsolt kicsoda, sőt senkiről sem tudom itt, hogy ki-kicsoda:-)
Nekem sincs nagyon közel Érdről, de kocsival jó esetben fél óra alatt azért ottvagyok.
Amikor éccaka mentünk ügyeletben, akkor sikerült 10 perc alatt végiggyorshajtanom ezt a távot:-DD
De tényleg merem ajánlani Őket, ha valakinek csak egyszer segitek az állatkáján már annyival is, hogy tudja, hogy van ott is éjjel nappal orvosi ellátás, na már akkor is megérte.
És annak ellenére, hogy asszem hajnali 2-fél három tájékán csöngettünk be, és sirás közben csak annyit birtam bemekegni a kaputelefonon, hogy én asszem életveszélyben van a kutyám, aztán már csak sirni birtam, ennek ellenére nem voltak morcosak, nem vágtak pofákat. Pedig velem tényleg nem jártak jól, a siráson kivül nem jött ki belőlem más. Még jó, hogy jött velem a férjem is, Ő legalább el tudta mondani a történetet végig.
Bár annak idején megfogadtam, hogy sose teszem be hozzájuk többet a lábam, de ez egész más miatt volt. 2004. júniusban vittük a macskát valamiért szintén este 10 körül hozzájuk.Makka jobban lett, megkönnyebbülve jövök ki makkahurcibával a kezemben tőlük az ajtón. És akkor megcsúsztam a lépcsőjükön és akkorát zakóztam, hogy szarrá tört a bokám.Hirtelenjében 2x megműtötték, telerakták vasakkal. Aztán 4,5 hónapig mankóztam...akkor azt moondtam, hogy a környékr se megyek többet.
De az élet másképp hozta, ami egyrészt nem volt jó, másrészt viszont él a kutya.