Had árnyaljam a képet.
Azért vannak fokozatok.
Van megfelelő,nemjó,rossz és nagyon rossz ellátás is mifelénk.
Én a megfelelő szinten dolgozó állatdokit azért nem tűzném fel ide,(de mégis:)(főleg hogy javuló tendenciát mutat,csak mint írtam nagyon kell figyelni,mert hullámzó a teljesítménye, de ez inkább a múlt legalábbis eddig, ámbár Frici cica kiszenvedését sose fogom neki megbocsátani) de bizony előfordult már nem is egyszer hanem nagyon soxor hasznos volt Veled konzultálni telefonon némely ügyben,mint Te is tudod.:)Szóval nem szabad mindig kontroll nélkül hagyni dolgozni a kolegát és akkor én ezt nevezem "megfelelő" ellátásnak, erefelé ennél csak roszabb van, bár az tény hogy nem akarom és nem is fogom az összes környékbeli állatdokit kipróbálni.
És nem győzőm eléggé(és itt is) megköszönni azt a rengeteg önzetlen segítséget amit Tőled kaptunk.
Ha lenne olyan topic(avagy mint az okostojás kollega javasolta írjuk át a nevét) ami a jól teljesítő állatorvosokat említi(szerintem van is ilyen:) én biztos hogy Téged tűznélek az első helyre.
Nem igazán "találkoztam" nálad elhivatottabb szakemberrel ezen a téren.
És akkor in memorian Frici kandúr nyugodjék békében mert a halála orvosi műhiba következtében nem volt békés.
Hogy mi volt a baja ki tudja, de hogy a doki a délelőtti roborálás melett nem adott be fájdalomcsiapítót(!) az állatnak amikor láthatólag szenvedett az felháborító.Igen én voltam a hülye hogy nem kérdeztem rá,természetesnek vettem hogy ad hisz voltak az álatnak fájdalmai.Aztán délután kitört a haláltusa és én nem tehettem semmit!Pedig volt itthon ketofen de egyedül képtelen voltam lefogni a 8 kilós(bizony)
vergődő kandúrt és még meg is szúrni.(ami különben sem az erősségem).
Az eredmény egy iszonyatos haláltusa lett a panaszosan kínos nyávogását néha még most is a fülemben hallom.Egyetlen vigaszom hogy már elég párás volt a szeme talán már nem is volt magánál.
Azt már nem is vizsgálom hogy a kezelés jó volt e ki tudja(azért nem vizsgáta túl az álatot) lehet hogy a cica menthetetlen volt dehogy még egy rohadt fájdalomcsillapítót se adott a doki amikor lehetett volna nos ezért itt a helye.Meg nekem is úgy kell nekem mért nem figyeltem,már igazán tudhattam hogy mire számíthatok.
Én is hibáztam de ezt a hibát a dokinak nem lett volna szabad elkövetnie.
És akkor mifelénk ez a "megfelelő" ellátás ennél csak roszabb van.