Wet RinR Creative Commons License 2007.01.05 0 0 52

Spillo!

Ha végigolvasod az Indexen elkövetett hozzászólásaimat, akkor látni fogod, hogy a megfelelő tájékoztatás elkötelezett híve vagyok. Épp ezért írogatok itt a fórumokban már évek óta, sokszor megbélyegezve azokat a kollégáinkat, akik nem mondtak el mindent a gazdának. Viszont azt is látni kell, hogy mindannyian emberek vagyunk, egy nem megfelelő kezelés után nem szabad szégyentáblára tűzni senkit sem. Fiatalabb koromban 8 óra munka után én is gyakran ügyeltem még 6-8 órákon át, 25-30 beteget ellátva ez alatt. Nem anyagi szükségből, hanem mert tanulni szerettem volna. Ezért tudom, hogy van a mentális és fizikai fáradtságnak olyan foka, amikor az embernek már beszélni sincs ereje, csak arra összpontosít, hogy megfelelően ellássa az állatot. Ezért az a véleményem, hogy ha megfelelően diagnosztizálta az állatot (ami itt nyilván megtörtént, hiszen a beteg otthon pár napos diéta és joghurt hatására meggyógyut) akkor nem szégyentáblán a helye. vagyunk elegen a pályán, ha nem volt szimpatikus, akkor lehet másik szakembert találni, de elítélni nem szabad az illetőt.

Zsolt