szrjudit Creative Commons License 2007.01.04 0 0 72691

De, gyakran előfordul, akár lombiknál, akár spontán esetben, hogy az egyik magzat(bár akkor még inkább embrió), elhal, felszívódik, vagy akármi, de nem marad meg, és csak egy baba marad. De az is előfor(HAT), hogy ilyenkor megváltozik valami a testben a hormonok, a méh, vagy akármi miatt és emiatt a másikat is elveszíti a kismama. És spontánnál nincs se redukció, se más, és mégis van ilyen. Ezt nem én állítom, hanem az orvosok.

 

Persze, számolni mindenki számol vele, de szerintem mindenki csak akkor döbben rá, amikor meg is történik, és vele történik, hogy ikreket vár.

 

(Te számoltál vele anno, hogy 10 sikeres beültetésből/terhességből csak 3 élveszületés lesz(most ez csak egy példa, nem tudom az igazi statisztikát), mert én persze, de amikor velem történt, nem éreztem magam úgy, hogy én esek bele abba a maradék 7-be és mégis bele estem sajnos. Azóta máshogy nézek minden satisztikát, nem vagyok optimista, sem pesszimista, csak reális...)

 

Ikrek:  Mert ez így kívülről nekem is távoli volt. De nem bántam, sőt, nagyon örültem, és sajnálom, hogy elvesztettem őket, most már ikrekre gyúrunk legközelebb! És ezért már most eldöntöttük, hogy ha lehet, minden érv és ellenérvet figyelembe véve, mi 3-at kérünk vissza legközelebb is, ha lesz rá lehetőség. Szóval felőlem hajrá ikrek! De azért egy babucinak is nagyon-nagyon fogunk örülni, ha végre egyszer lesz! 

Előzmény: Törölt nick (72690)