1.4 Elite Creative Commons License 2007.01.02 0 0 5915

-Tudom aki többszöri felszólitás ellenére sem távozik, az vállalja, hogy mesérülhet, stb. Csak vannak rendőrök akik ezzel visszaéltek, és vannak akik nem, mert csak a munkáját végezte.

 

-A magyar rendőrt meg sem emlitettem. Tehát ne gyere azzal, hogy 350 euro a keresetetek. Ami elég szomorú. Én egy héten többet keresek. De ha kevestelem a béremet, akkor hajtsak a kamionnal a buszmegállóba? Nekem az a munkaeszközöm, vagy ha úgy tetszik a fegyverem, azzal tudok bűncselekményt elkövetni!!!

 

-Ha pontos részletek érdekelnek, akkor www.polizei.de

Autópályán, emelkedőn, kanyarban, teherautóval előzni tilos tábla ellenére előztem. Ami nem veszélytelen, tudván hogy németben a pályán nincs szgk sebességhatár. Repkednek is lazán 2 kilókat. Szóval ezt a polizei észlelte, és eljárt velem szemben. 80-ról inditott, majd miután a nyelvén szóltam hozzá, és benyomtam egy poént, hogy a merci kamion olyan fasza német technika, hogy megy mint állat, stb,stb. Mondta hogy legközelebb jobban nézzek szét előtte, és megirta a helyszinit 60 euróról. Kifizettem, és cső.

-AETR kontroll alkalmával manipulációért kértek 100 euro előleget, és altattak 8 órát. (Állitólag vissza néztek rám, hogy nem szöktem e el)

Majd kb 2 hónap múlva kaptam egy levelet, hogy amennyiben küldök egy számlaszámot, akkor visszaküldenek 27 euro 30 centet!!! Érted? 30 centet! Hát ez nállunk mikor fog megtörténni, hogy pl egy román szabálysérő után küld a rendőrség 5.527 Forintot, mondván az az övé mert sokat fizetett?! 

Előzmény: prérikutya (5908)