momo. Creative Commons License 2007.01.02 0 0 587

Sziasztok!

K750i telom van egy jo ideje!

Story a következő:

Telon beszart a középsö joy gomb vagy minek nevezzem(nem mindig érzékelte h merre is nyimom neki szoval igen nagy lett benne a kontakt hiba kikopott rendesen alig egy év alatt se:D).Garancialisan viszavittem a V.-nak h küldje el szervizbe.Meg is történt egy hét alatt viszajött kicserélve a gomb tök franko mint ha uja született volna!

Egy honapra rá ujra beszart...DE most nem kontakt hiba lépett fel hanem egyszerüen elkezdett folyamatosan vilagitani alatta középen csak a bill.vilagitás...szünet nélkül ez egy jo nap alattle is meritette a telom:S!

Visza V.-nak megint elküldték garisan szervizbe....két hét mulva visszajött a telo nagy sárga matricával rajta: NEM JAVITVA!. pislogok nagyokat hat nem javitottak meg...s az alabbi szervizes papirt mellékelték mellé.(mellékelt képen megnézhetitek)

Észrevételeim:1.én tisztaban vagyok vele ha hiszi valaki ha nem én lelkiismeretem nyugott h nem érintkezett nem érintkezhetett folyadékkal amit ök állitanak.

2. még ha igy is lenne akkor is miért kell viszaküldeni miért nem hivnak fel h uram ez és ez van ennyiért garin kivül megtudjuk javitani....megcsinaljuk vagy sem?..de miért is lenne igy most megint küdljem visza h mennyiért csinaljak meg mikoraa stb...ök megint vaszikaldük majd ha elfogadom küldjem visza megint javitásra?szamomra tiszta vicccccc:S.

3.ja és nem feltünö h ott baszodott el a vilagitas ahol ök javitottak elötte a gombot egy cserével..valami kezdö technikus rakta be a gombot és össze viszza forrasztott mindent?hmm de ez mar a rosszindulat belölem...

4. elég össze vissza bizonytallan modon irnak szamomra "parasztvakitasnak tünó indokokat a papiron"  és azok a fényképek is ki tudja kinek a készüléke...az elsöt kivéve...a többi lehet valami ganaj szervizelt telo belseje..

Nah ez a rövid sztorim és nagyon bragtam a Sonyericsson-ra...nem tudom minek dédelgettem annyit a telom söt minek öltem ennyit pénzt bele ..

Hozzászolasotokat, véleményeteket elöre is köszönöm

Üdv! Egy labilis sonyericcson parti....