_MrB_ Creative Commons License 2006.12.30 0 0 6516
Közben itt 1részt osztozva beeex örömében, és megbotránkozva a kapcsolón (mellyel remélem nem rontottam beeex érzéseit), el is felejtettem, hogy tegnap bevásárlás közben megpihentünk a budaörsi Tesco-ban lévő KVzóban (ami bent a vásárlótérben van), és viszonylag pozitiv élménnyel távoztunk. Jópár féle KVjuk van, de kevés olasz pörkölésü. Első nekifutásra két espresso machiato-t próbáltunk, asszonykám francia (vagy bécsi?) Mexiko-t, én egy olasz Java-t.
Ami meglepő volt, hogy a hölgyek szemmel láthatólag értettek ahhoz, amit csináltak. Az espresso machiato valóban az volt, amit kértünk. espresso egy foltnyi tejhabbal. A negatívum sajna az volt, hogy a Java már nem volt a helyzet magaslatán, elég halovány íze volt... Viszont asszonykám Mexikoja nagyon ottvolt a szeren. Csodás csészekészletek vannak, teakompozíciók, van csokival burkolt KV is, kicsit drágán, olyan félmaréknyi csokis KVszemért majd 600 pénz... (ok, a nekem tetsző csészeszett is 7e volt, 1 pár csésze, díszdobozban..)
Az üzemeltető... na azt elfelejtettem, de valami első magyar kávétársaságos volt a csésze, amiben felszolgáltak... ~ : (