BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 291
Ezeket a rádió forgalmazásokat és saját fülemmel hallottam, úgyhogy megerősítem. Tudtommal a bizottsági meghallgatáson ezeket be is játszották és az ellenzéki képviselők is meghallgathatták. Gondolom ha nagy lenne a megjelentek és a deficit között akkor azért szóltak volna.
A mobiltelefon a füleken...Honnan tudod, hogy szolgálati okból hív az a valki akit te látsz. Lehet, hogy hazatelefonál mert a volna túlsó végén az aggódó hitvesek miatt égtek ám a vonalak... És ez nem vicc !
Egyébként a mai napig használjuk a mobilt, főként azért mert még mindig nem tökéletes az új rádió rendszer, ha egyszerre sokan vannak egy cellán belül akkor lefagy. Ez techikai kérdés, már részben meg is van oldva.
Egyből induljunk ki ! Te végig kétségbe vontad az állításaimat. Végig ugyan úgy, mint sokan itt a fórumokon összeesküvés elméleteket szőttök. Ha nekem, egy jobboldali rendőrnek nem hisztek, akkor reményltelen, de akkor is azt mondom, a mi végrehajtói szintjeinken semmiféle összeesküvés, jobboldal elleni uszítás, vagy bármi hasonló nem hangzott el. Egyszerűen oszlattuk a tömeget, ki jól, ki rosszul, ki törvényesen, ki túlkapásokat elkövetve...
Jobban jártok ha nem nevettetitek ki magatokat ezzel az összeesküvés elméletekkel, ebb bele is lehet bolondulni :)).
Mégegyszer mondom, a túlóránk kifizetéséért is veszekdnünk kellett, a felszerelésünket is csak a régiekkel pótolták (habár megígérték, hogy lesz új...), és semmilyen kedvezményt nem ígértek, semfizetés emelést sem semmit, sőt ha hallgattad a híreket jól le&opattak bennünket az új HSZT tervezettel, ami jó sok jogosultságo egyszerűen elvesz.
Előzmény: Álné Vendel (287)