BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 218
"1. A fidesz szervezői miért tudták a Terror Házától az Astoria felé haladó tömeget simán megvédeni a "Kossuth tériektől, meg a Satu féléktől? Elszigetelték őket rendesen, még Ti erre képtelenek voltatok. Azt meg sem kérdezem miért nem a Nyugati, vagy ha már nem ment akkor az Andrássy úton lett a "tömeg" el terelve az Astória elől?"

Lentebb már találsz ezzel kapcsolatban tőlem válaszokat. A lényeg: egyrészt nagyon sok delegáció volt Bp.-en akkor, ezek közül a legtöbb I. vagy II. biztosítású fokozatba tartozó védett vezetővel jött. Akkora erőket vont el ez, hogy az eltereléshez szükséges erő, technika akkor még nem állt rendelkezésre, csak kb. 18.oo-19.oo óra körül szabadultak fel az erők. A művelet irányító "látta" a helyzetet, de a megoldáshoz erőt nem tudott szerezni. Egyébként, ha a Fidesz felvonulásába tényleg be akartak volna csatlakozni azok az emberek és olyan vehemenciával tették volna, ahogy a rendőrök ellen szokták, akkor becsatlakoztak volna ezt hidd el, csak akkor semmi értelme nem lett volna, mert az emberek hazamentek volna, Okt.23-án pedig sokan ott maradtak és drukkoltak nekik.

"2. Mit keresett Kökényesi rendőrsisakban a rendőrök között? Mit keresett ugyanott egy "ismeretlen újságíró"? Ki volt a szőke nő, fekete kendőben?"

Erre is megpróbáltam már válaszolni, lentebb találsz rá utalásokat. Röviden tömören, nem tudom ki ez a pacák, hozzánk is odajött szemet törölgetni egy nővel, mi elhajtottuk. Máshol a rendőrök hálásak voltak neki amiért megpróbál segíteni és sisakot adtak neki, ennyi, semmi több. Az eseményekre semmilyen befolyással nem volt, én egy egyszerű magamutogató manusnak vélem aki sokat nézett harctéri tudósításokról filmeket és benézte magának, hogy ő is ilyen nagy tudósító.

"3. Ki volt az a fickó aki a legjobban verte a rendőrsorfalat az MTV-nél, és miért nem tudni arról, hogy börtönben van-e vagy sem? Ő amúgy immunis a gázra? Vagy az nem is nagyon volt gáz? Ugyanis egy normális emberi szervezet már kidőlt volna akkora adagoktól."

Lentebb már szintén volt róla szó. Anevét nemt udom, de tudtommal őrizetbe majd előzetes letartóztatásba helyezték. Nem biztos, hogy immunis a gázra, csupán vannak akik jobban bírják és ha ezt még megspékelik bizonyos élvezeti szerekkel vagy droggal akkor nem érzi annyira a fájdalmat. Egyébként a jelenleg beszerzés alatt lévő, illetve már rendszerbe állított, valódi paprika kivonatot tartalmazó spryt, nehéz lenne még annak a fickónak is állva kibírni.

"4. Miért szállt ki a Blahánál a két rendőr az Octáviából, és miért hagyta ott a nyitott kocsit amit 10 perccel később elhamvasztottak? Nem ismerték a hátramenetet?"

Láttam a képeket, nem tudom miért cselekedtek így, ha elba&ták gondolom jól megdícsérték őket érte. Egyébként akkor ott voltam a Blahánál, és a Közt téren is.

ui: látod tudsz Te értelmesen, fröcsögés nélkül is kérdezni, én meg ilyenkor megpróbálok válaszolni...
Előzmény: Álné Vendel (209)