Helleluja Creative Commons License 2006.12.29 0 0 33
Kedves hiszékeny meg törékeny edények, s kedves Lucius Artorius Castus hiszéken kis pajtás, aki azt hiszi, mert azonosit Lehellel, le tud tenni, s ki tudja tetni a szürét, halleluja halle halle hallaluja...huj huj huj...hijja hijja vijja a csatákat, persze ő is trombitás, nem vitás s ő a fej, bizon még megvan a feje, meg a lova, helles lova, amikor hall a lova is?  Mellesleg, GGGgggigantika győzelmünk, hogy a Jó Istennek vannak még magyarjai, hisz rögtön magamra ismertem, mikor az enyéimhez gyüttem vóna, hun vagytok, vagy vagytok, nos GGGgggigigi GGGágugágu gábu gabu cillag capu...szebb a páva mint a pulka, mert a magyar gurusunyit egyutt sunyiztuk, mi sunyis magyarok mondjuk egy kicsit lapulva még, de annál kerekebb a napunk,meg képünk? Ezek szerint még vannak valahol magyarok, s a moderátorok között,is, mert megint, aki magyar az rögtön: AZ ENYÉIMHEZ GYÜTTEM, HÉ HÉ HÉ...HUN VAGYTOK? Mondjuk ha te magyar lennél, most gikhez gyüttél vagy mentél volna, mert mindenütt máshol, csak feleséggek kellenek?
 Na, kéremszépen, osztán hiába beszélnek szépen meg pödrik a bajusszokat a filekig, a szép Pacó Pál urak, a pálott szájuak, ha szégyenlik hogy a mégis van magyaris, ugris vagy bugris, vagy deli, daliás s déli bábos, s még mindig fülibe rivall, Lehel körtje,  aki nem váncog, esetleg huncog meg kuncog, azt is legtöbbször magába? Trudjátok azt az éneket, amit nagyon de nagyon zerettem: Egyetlen barátja van lelkünknek, a mi Jézusunk, mi Jézusunk? ( aki nem halhatott meg) mert ha van egy gis huncut - motyos gógyitok -győgyitok de magamat először mert hogy másokat, akkó János 8.51, nos ha az igaz, akkor az egész KRUCIFIXX meg TUTTI FRUTTI BANKCSOK, 44 EZER FELEGGKEZETTEL mi az anjuk kinját pinálnak, mint Nopocopo: büdös herék, mit etettek ti a barmaitokkal, s áthellezte Antvinnyomba vinnyogások közepette a Watikánt, s lett belőle kán kán kán...tánci tánci... mert igy is, meg ugyis ki fütyül, na arra kell táncizni? Na és a stiglinc, kinek fütyöl?
 Igen igen kedves Lucius Artorius Castus, s te is vidájj az aortádra, mert ha betömődik, tudod a vezércsel, mard el az aortáját, kész a sütemény, bizon most nagyon sokba kerül, mire megint a marok, lazul, meg a karma?
 S  tiszta hülye vagyok, mert még mindig értik a vidéki tájszólást, meg mikor valaki félig meddig szabadnak érzi magát, mert tessetek már a gogyitokhoz kapni, na csak Lehell-t kell mondani, most mindenki berezonálna?
 Nosza, ami igaz igaz, mert ha magyar vagy, akko nincs halál, tehát a szeretet, nemcsak a leghatalmasabb fegyver, hanem a megmaradás a lényeg, amikor most szeretitek Lehellt is,bizon ő szeret bennetek, meg ő is ember volt, ember volt ő is? Ha magyarok vagytok, akkor itt van egg gis ének, amikor már a fejembül is kopik, most nézem az énekes könyvet, s az irás már meg a papir foszlik, ami minden elmulik, s egy megmarad, s mi az, előbb tudnunk kellene, aztán huj huj huj...csak arra concentrálni?
 Na, először itt ünnepeljük hát, azt az ÓÓÓRIÁSI GYŐZELMÜNKET, hogy Helleluja lovával együtt, megtudott kapaszkodni a gátakba, meg keresztül tudtam jönni az AKKÁDOKON, na most a lovam is prücckölni kezdett, mert gis gazdi, most azt akarod mondani... na mit? én meg azt mondom: gyia gyia ... jajajah jé hova?
 Na, lehet hogy ez egy gicsit hosszu, s ne tessenek orrolni jó Luciusunkra, mert istenre mondom, az egyik legmagyarkodóbb fórumba, ha valaki még eggzer hozzá mer szólni ehez a lovaghoz, meg lovához, az rögtön törölve lesz? Amikor nem rám van letevő, mert ha valakit le akarsz tenni, azt leteszed először aztán lerugod, ha tudod, de mondom, nekem irtóra betanitott csatacsődöröm van, na az ha rug egyet, most megtudod, mijen egy hunló, ja meg ufó? Amikor most zavarba hozhattam azokat, akik még nem ismernek, hogy valóban ufós lennék, s értetek gyüttem vissza, akik lezuhantatok, hogy el ne vesszetek, hanem aha... na látod én felemelnélek magamhoz meg ahoz aki azt mondta, ha felemelkedek a levegőbe, akkor benneteket is felemellek magamhoz, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek!!! na most hogy is van ez itt, amikor megint csak az enyéimet keresem, s micsoda csoda, csodálatos lesz ugyi, a találkozásunk, most hulla hallál igazambul mondom, a mennyekbe fent, mert én tudom az utat! hiszi a pici???
 Na, itt van az ének: Egyetlen barátja van lelkünknek, Jézusunk s Jézusunk! Ő az orvosa betegségünknek, Senki más, senki más!
 Ki segit munkánknak végzésében? Jézusunk, Jézusunk. Ki vezérünk az éj sötétjébe? Jézusunk Jézusunk.
 Elhagyta-e már magyar gyermekét? Sohasem,sohasem. Előkte - e ki kérte segélyét? Sohasem, sohasem.
 Csak egy bartája van lelkünknek, (mert egy lélek - világ van, s csak a fény egy s ugyanaz legyen a gyertya fénye, vagy napok napja, világit, világos?) Ki mindig segiti magyar népét is. Nincsen hozzá hasonló jóbarát. Nincs egysem, nincs egysem.
 Na, ugyi nem hisztek a szemeteknek, mert miért őrzik mindenek előtt a legjobban, hogy kik voltak, a magyarok, s voltak?
 Menjetek át az izráeli -főrumokra, amikor köztük van Stalinista nyiltan védi az álláspontját, meg Hitlerista, Mazocista meg zionosta, meg antiszemita meg überjew, meg materialista, s azok nem rugják ki az eltévedt, izráel fiait, mi magyarok, bizon 2006 magyarok örökgyőztes gurusinyis napnépe, meg ez legyen az az magyar feltámadás uj éve, hogy senki se tehet arról, hogy magyarnak született, s hogy lehet, hogy magyar számára, mégsincs hell? sehol?
 boudog magyar megujjulást, s tán még a nap, ismét felkél?
 hiszi a pici?
Előzmény: Lucius Artorius Castus (32)