BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 139
"Be vagytok szarva, mi, hogy egyszer tán az áldozatok szemébe kell nézni, és véletlenül nem lesz mellettetek 150 baromarcú pribék-társatok viperástul?

Erre az a válaszom, hogy én nem vagyok főállású "tömegoszlató" csupán ez is hozzátartozik a munkámhoz. Szóval többször álltam már munkám során szembe túlerővel és akkor sem voltam annyira beszarva, hogy ne tudnék egy bűnöző szemébe nézni.
Továbbá azt is elárulom, hogy mellettem soha nem volt 150 baromarcú pribék, csupán a kollégáim, de a túlodalon szinte mindig többen voltak, volt, hogy sokszor többen...
Mivel a küzdősportokat és a harcművészeteket szeretm és gyakorlom, soha nem riadtam meg egy szemtől szembeni küzdelemtől, de a csapaterő nem bokszmeccs, ott rendőri intzkedés folyik. Ha meg valakinek személyesen velem van baja, bárhol, bármikor lejátszom vele ha kell.

"Ha rendőr vagy és nem hóhérsegéd, legalább azzal tiszteld meg a társadalmat, hogy vállalod a felelősséget természetesen "törvényes" tevékenységedért és nem szarod tele a gatyádat.

Eddig még soha nem szartam tele a gatyám, pedig ha visszagondolok lett volna rá okom többször is. A cselekedeteimért pedig mindig vállaltam a felelősséget. A húsz évet húztam le a testületnél és nem csak íróasztal mögül pislogtam... Tehát valamit csak jól csinálok ha még nem rúgtak ki, és nem csuktak le...