zsanettka07 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 572
Ahogy beszálltam a kocsiba őrült vágtába kezdtem. De persze a legnagyobb dugóba keveredtem, -Lehet gyalog kellett volna jönni!- gondoltam magamban, és iszonyatosan csúnyán káromkodtam. Kb fél órát vártam mire sikerült egy utcát arrébb haladni, ekkor megint hívott Honney:
-Hi!
-Szia, izé bocsi csaka dugó!
-Tudom, hallottam hírét, de nagyon siess kérlek! Hol vagy most?
-Öhm, oké. Várj meg nézek egy táblát!
-Rendben.
-..
-Nah?
-Az állatorvost látom csak, és utcatála nincsen.
-Akkora Parker Steet-en vagy,.. a következő kis utcába jobbra fordulj le, aztán ha a végére értél, ott balra és akkor már nincsen messze!
-Rendben, akkor megpróbálok kikászálódni és arra menni, köszi a tippet!
-Nincs mit:) Szia!
-Pá!
Ekkor megindult a sor, és sikeresen befordultam jobbra a kis utcába, és aztán balra, és tényleg nem volt messze.. csak nem a Destiny&#8217;s Angel, hanem a halál! Egy teherautó majdnem belém jött, mert részeg volt a sofőr:@! Hülye ittas vezetők.. De hál&#8217; égnek nem történt baj, csak egy tűzcsapott súroltam le! :D. Majd ahogy megláttam a fényeket az égen, és hogy <Simple Plan tonight> asszem meg állt bennem az ütő. Az égen hatalmas fények jelzik az utat merre menjek onnan, és mégis mi van még fenn az égen? Hát persze, hogy az amire a leginkább nem számítottam, egy olyan együttes, ahol mint dobos én is lehetnék! Kicsit elszomorodva vezettem tovább azt a 20 percet, és egy olyan 10 perc alatt sikerült parkolót találnom. Majd a bejárthoz mentem és felhívtam Honneyt.
-Szia, itt vagyok kinn, volna szíves vmelyikőtök ki jönni?
-Szia, persze, csak visszafelé menjünk a wc-re, mert már vagy 20 perce kell pisilnem!
-Oké, de siess! Addig én bejutok vhogy.
-Rendicsek!
Azzal leraktuk és nagy nehezen bejutottam. Sikeresen átverekedte magát a tömegen Honney és megtalált, adott 2 puszit és a fülembe súgta, hogy ha 2 perc múlva nem leszünk a wc-én akkor nem bír magán uralkodni:D
-Jó-jó! De hol a wc?
-Hát, azt nem tudom! Keressük meg gyorsan! -és láttam, hogy tényleg nem húzza sokáig.
Az egyik kidobót megkérdeztük, és gyors útbaigazítás után rohantunk. Már amennyire egy szoknyában Honneytól telt. Ahogy oda értünk hatalmas sor állt előttünk.
-Na bumm, most mi legyen? -kérdezte összeszorított fogakkal és lábakkal.
-Hát azt hiszem van 1-2 megoldás! :D
-Nana, a fiú wc-ét felejtsd el:P Én oda be nem teszem a lábam!
-Affrancba.. pedig már reménykedtem! :D De akkor nem is kell annyira pisilned! :P
-Dehogynem! De erre még ez sem vesz rá!
-Hát jó, másik ötletem van, de..
-De?
-Szóval csak gyere utánam!
És szó nélkül vágtunk át a nagy tömegen mindenki várta a Simple Plan-t én pedig tegnapig azt sem tudtam, hogy azt eszik-e vagy isszák?! Ekkor megláttam, amit kerestem, a hatalmas csillag láttán Honney arca hirtelen kifejezéstelenné vált.
-Nem, inkább bepisilek, de nem!
-Jó, de én akkor is bemegyek, mert már nekem is kell! És ha neked is kéne már a pasi budiba elmentél volna!
-De az olyan izé! -méltatlankodott,.. -De már nagyon kell!!!
-Akkor gyere!
Körül néztem senki, megfogtam a karját és bevonszoltam a fellépőknek fenn tartott helyiségbe, mondanom sem kell, istenien nézett ki,.. gyorsan megkerestük a wc-ét és elmentünk, Honneynak kicsit sokáig tartott, mert rázáródott a wc :D.. és nem bírt kijönni, addig én csak élveztem azt a kényelmet amit mindenki aki itt fellép.. és belegondoltam, hogy milyen lesz mikor ez már nem csak egy ilyen pisis helyzetben fog megadódni, hanem mikor mindenki értünk rajong már! Ekkor hallottam, hogy kattan a zár, és Honneynak is sikerült kimásznia vhogy. És legnagyobb megdöbbenésemre még épp időben bújtunk el az egyik hatalmas minifa (vagy milyen növény volt már az) mögött.