breien Creative Commons License 2006.12.28 0 0 112
Látod, ezért követelem első perctől kezdve, hogy akik ezért felelősek, azok beosztásuktól függetlenűl a bíróság előtt feleljenek a tetteikért.

Ugye, Te tanultál a Rendőrakadémián pszichológiát? főleg tömegpszichózist?
Isten őrízz, hogy most politikával foglakozzunk.
Csak és kizárólag szakmai alapon vegyük végig szept. 18-án 18 h-tól az eseményeket.
- kiszivárigtatták a Bőszödi beszédet. / nagyon sokan vagyunk ebben az országban, akik egy percig sem hittünk ennek a bagázsnak. - ezen a Fórumon is a gazdasági topicocban, évekre visszamenőleg megtalálod erre a bizonyítékokat , az, hogy hazudtak, ötven éve tudjuk /
Vegyük sorjában
mi a külömbség, ha magánemberként hazudnak, átvernek, megaláznak engem? ebben az országban, sajnos minden napos dolog, semmi rendkívüli nincs ebben. Legközelebb, nagy ívben elkerülöm az illetőt.

mi a külömbség, ha munkám során történik ugyanez? kollegákat nem tudom elkerűlni, de megkérem őket arra, hogy annyi tiszteletet, amennyit én megadok nekik elvárok tőllük is. / az ügyfelek esetében, tudomásul veszem, hogy egy szolgáltatónak ez a feladata. - legfeljebb , ha túl rázós a helyzet, felhívom figyelmét arra, hogy én a cégem képviseletében járok el, a magán véleményem nem lényeges adott esetben /

Ha ezt, az ország "közjogi méltóságaként" követi el bárki, akkor kikérem magamnak, s felhívom a figyelmet arra, hogy engem ilyen alak ne képviseljen / a mostani EU. biztos esetében is ezt tettem - a Fórumon ezt is megtalálod, ugyanis, engem az EU-ban olyan alak ne képviseljen, aki az EU-s kampányban azt a ijelentést tette "nem érdekel a jog, a tisztesség, majd a végén elszámolunk"!??? az ilyen alaknak az én szememben nincs becsülete /

Ha mindazt, amit regnáló min. elnökként, a kampányban "összehazudozott", szándékosan becsapta nem csak a választópolgárokat, de a "szerződéses" partnerét, az EU-t, hát akkor azt mondom, hogy az ilyen alaknak a "politika szemétdombján" a helye, s nem a közéletben. Saját magát nullázta le, s mindezek után, akik vele szóbaállnak, a saját legitimitásukat kérdőjelezik meg.

Az arcátlanság, sőt a pofátlanság teteje, hogy mindezek után még Ő akar diktálni? reformot véghezvinni?

no de, sorban.
szept 18-án, a tömeg országosan felháborodott, s ennek hangot is adott.
Nem ártó szándékkal. Az ország számtalan városában összeállítottak egy "kiáltványt", s közfelkiálltással a tömeg megszavazta, hogy a "köztelevízióba" olvassák be a tüntetők "kiáltványát". Adófizető állampolgárok vagyunk, a köztévét, a mi adóforintjainkból üzemeltetik. Hogy jön ahhoz bárki, hogy megtagadja a "tulajdonosk" kérését? A Tv-nél, a "felelős" vezetőket ezért "pároslábbal kellett volna kirúgni" azonnal. Ehelyett? a pofátlanság csimborasszója, ami azóta is történik.
Egy demokratikus jogállamban elképzelhetettlen, hogy még mindíg a helyükön vannak.

este, 20 h-kor, hazajött /no honnan? / az érintett, s ahelyett, hogy bocsánatot kért volna a nemzettől, akit megalázott, érdekes módon, az egész országban "rohamrendőr ruhába öltöztették a rendőröket, s az utcára így küldték őket!

Ki adta ki ezt a parancsot? lényeges nagyon.
Soha nem állítottam azt, hogy a "rendőrség" kötelékébe tartoztak a provokátorok.
Érdekes módon, amikor a tömeget kellőképpen "bevadították", eltűntek, s azóta sem kerültek elő.

A rendóri vezetők, szept. 18-án este, szarvas hibákat követtek el. / azt a parancsnokot, aki a székháznál "vezényelte" a kivezényelt rendőröket megértem, mert az Ő helyében, valószínű, hogy én sem indítottam volna "rohamot" a tüntetőkkel szemben. / mellesleg, az esküjének szellemében járt el.
Egy neveletlen, jellemtelen alak, súlyosan megsérti a szülőhazánkat, s még neki áll feljebb?! arcátlanság!

Amikor látták, hogy a rendőrség nem állat módjára esik a tömegnek, a székházból, egy "civil" a rendőrök mögül gázsprével lefújja azt a hölgyet, aki védte a testével a rendőröket. Ki volt az az alak!? miért nincs a börtönbe?

A provokátorok a tömegben ekkor indítottak támadást székház ellen.
Itt lépett a tömegpszihózis életbe, a "tervek" szerint.

Ami ezután következett, az maga a pokol, rémálom, hogy ilyen tizenhét évvel a rendszerváltás? után egyáltalán bekövetkezhetett.

No és az a "kampány"?! ami ezután következett? az semmit nem mond neked?
Ezt kell profi kampány szakértőkkel kielemeztettni, egészen okt. 23-ig, hiszen akkor csúcsosodott ki az egész. Akkorra egyértelmű volt, hogy a megfélemlítés a végcél, hogy az emberek az otthonukat el ne merjék hagyni. / tudod, amit okt. 23-án Bpi utcán míveltek, az 1956 novemberét, s az azt követő éveket juttatta eszembe. Nem hittem volna, hogy ezt nekem megint meg kell élnem.

Mivel külföldi tudósítók, túristák is megsérültek az attak-ban, nemzetközi vizsgáló bizottság felállítását, s nemzetközi bíróság itéletét követeljük ebben az ügyben.
Ha már a tankot megemlítetted. Ki is tervezte, szervezte azt a "kiállítást" az utcán?
Ki vitte oda azt a tankot? Miért nem gondoskodtak a biztonságos őrzéséről?
Kinek a feladata lett volna? / csak azt ne mond, amit az aug. 20 .-i tragikus állami ünnepen mondtak. Tudod, a demokrácia abban különbözik a diktatúrától, hogy mindenért, ami ebben az országban történik, kijelölt személyi felelős van, s ha ott probléma adódik, azért vállalnia kell a felelősséget /

Ami utánna történt, az maga a katasztrófa.
A Bp-i rendőrfőkapitány, miről beszélt akkor, amikor "őrző-védő " vállakozások szolgálatatását tartotta jogszerűnek egy ilyen rendcsináláskor? / milyen utazási irodába akart beszállni? /

A kormány által kijelölt "vizsgáló bizottság"-ban miért mondott le egy szemály, mivel valamilyen "őrző- védő" vállakozásban kompetens személy?

Látod, mennyi tisztázatlan dolog van, amit fel kell-ene derítenetek?

Ezek, mind a nyílvánosság előtt hangzottak el, s hidd el, nem csak bennem fogalmaztak meg kérdéseket.
Ezekre a kérdésekre, "nektek" kell a megfelelő válaszokat megadni.

Hidd el, nem akarunk önbíráskodni, de követeljük, hogy a bíróság mindazokat, akik mindezért felelősek, méltó bűntetésbe részesítsék.

Mindezek felderítése, a független magyar rendőrség feladata, s a megfelelő bizonyítékokat vádemelési javaslatra átadni az ügyészségnek, aki a bíróság előtt tegyen meg mindent, hogy jogi elégtételt kapjunk.
Ötven év hazudozás után, ideje legalább a 2006-ban elkövetett bűnökért felelni a bűnösöknek.
Nem azért, amit személy szerint engem megsértettek, hanem a szülőhazánkat alázták meg, a számunkra oly becses nemzeti ünnepünket mocskolták be ismét vérrel, hogy emlékeztessenek bennünket 1956-ra, hogy most se számíthatunk írgalomra, ugyanúgy, ahogy akkor sem.
Ezért kell őket megbűntetni.
Előzmény: BlackByrd (105)