breien Creative Commons License 2006.12.28 0 0 51
Mond Blac.

Valóban a Tv. székházhoz közeli utcákban voltak a Bp.-i "rohamosztagosok"?
Miért nem őket küldték a székház védelmére, miért a "baranyai rendőröket" küldték a vágóhídra?

A Bp.-iek, már ismerték azokat, akiket ki kellett volna emelni a tömegből, s akkor semmi probléma nem lett volna. / nem a "Fradi keménymagra" gondoltam /

Tudod, azok az alakok, már 1989 - 1991 között is ott voltak mindenhol, igaz, "névtelenül", azonosítattlanul. Csak az "irányítójuk " volt ismert számunkra, de az mindíg a háttérben maradt, a balhét mindíg azok csinálták.

Megérte azokat a baranyai rendőröket feláldozni?

Tudod, ha a politika ilyen mélyre sűllyed, akkor annak a "jogszerűsége" megkérdőjelezhető, s akkor nagyon finoman fogalmaztam.

Mond, kérlek tisztelettel, a hatalomért ebben az országban még mindíg büntetlenűl megtehetnek egyesek bármit? Hol van akkor ebben az országban a sokat emlegetett "jogállam"?

válaszodat előre is köszönöm.

Sajnáltam akkor, és ma is azokat a rendőröket, akiket ott a Tv. székháznál feláldoztak gerinctelen alakok, a hatalmuk védelmében.
Továbbra is az a véleményem, ha a "hatalom" olyan mélyre sűllyed, hogy a nemzeti ünnepen "zsoldosokkal" veretik véresre az ünneplőket, az nem csak, hogy a jogszerűségét, de a legitimitását is elveszítette.
Egyetlen egy jogalapot nem tudok mondani arra, hogy milyen jogcímen bitorolják a hatalmat mind a mai napig?

A rendőrség állománya a hatalom védelmére, vagy a köztársaság polgárainak a védelmére esküdött fel?

Látsz e összefüggést, a rendvédelmi dolgozók szakszervezete álltal meghírdetett "demonstráció" / a hatalom megbénítására / s az elmúlt három hónap történése között.

Továbbra is az a véleményem, hogy a rendőrséget akarták lerjáratni szándékosan a lakosság szemében azzal, amit a Tv. székháznál míveltek.

okt. 23-a már nekünk szólt.

Ezek, bárkit eltaposnak, akik az útjukba állnak.
Előzmény: BlackByrd (-)