ZsuR Creative Commons License 2006.12.27 0 0 511
Itt a fofogas:

10 serteskaraj egyben, "frenched", kotozott.
1 ek oliva olaj
4 kk Dijon mustar
4 kk egesz magos mustar
1 kk orolt fennel mag
so, torottbors

a szoszhoz
3 ek liszt
1 csesze feherbor
3 csesze csirkehusleves
1/4 csesze zold savanyitott feketebors leszurve

Melegitsd elo a sutot 20o fokra.
A hus legyen szobahomersekletu.
Tedd a mosott, szarazra torolt hust egy tepsibe, csonttal felfele.
Keverd ossze az olajat, mustarokat, sot-borsot-orolt anizs magot es kend a husra.
Susd a hust 1-1 1/4 orat amig a belso homerseklet eleri a 60 fokot.
Tedd egy vagodeszkara es pihentesd legalabb 30 percet.

A tepsiben a zsiradekon keszits vilagos rantast a liszttel, add a bort hozza, add a csirkehuslet es a zold feketeborsot hozza (kapri bogyo is nagyon finom hozza).
5-10 percig lassu tuzom suritsd be.

Vagd le a husrol a madzagot, szeleteld fel, es melegen talald a szosszal.