Szia!
SSGT. Az nagyjabol 7 ev szolgalati ido bekeidoben..
Haboruban a tehetseges emberek hamar haladnak elore, mert ebbol keves van.
Az eloleptetessel jaro teszt egy irasbeli es egy szobeli reszbol all. Egy bizottsag elott kell felelned.
Nos ez olyan mint a vagohid. Beleturkalnak a multadba meg minden.
Velem ezt ugy csinaltak mint egy barati beszelgetest..:) Valamiert szimaptikus vagyok sok embernek.
A titok abban az aprosagban rejtozik, hogy katonanak kell lenni a hadseregben.
Te legyel az elso aki felall ha mondjak, te legyel a legutolso aki leul ha mondjak.
Nincs zsebre baszott kezzel acsorgas, lefekves meg ilyenek.
He ezeket tudod alkalmazni, maris kilogsz a sorbol.:)
Na ezekbol az emberekbol lesznek az ormesterek, a csoport es szakasz parancsnokok..
Ha ezt meg megtoldod egy kis szakmai hozzaertessel is, pl jol tudsz loni, nem szarod ossze magad ha netan rad is lonek, higgadtan reagalsz a stressz helyzetekben, bartan harcolsz es a tarsaid erdekeit is folyton a szemed elott tartod, akkor a kituntetesi fa is szepen novekszik. Ami azt eredenyezi, hogy kuszol felfele. Ami azt eredmenyezi, hogy masik egysegektol a toborzok szemelyesen keresnek fel teged es nem neked kell kuncsorogni, hogy bevegyenek maguk koze.
4 eves szolgalati idovel ertem el az SSGT rendfokozatot, Sniper Team LDR beosztast meg rekord ido alatt.:))
Ala kellett irnom meg negy evet, mondjuk a masodik reszt sem terveztem a rendelkezesi allomanyban tolteni..:)
Vegezetul.
Senki nehogy azt gondolja, hogy en itt egyedi eset vagyok vagy ilyenek..:))
Az 82nd azert elit, mert itt elit katonak szolgalnak. Az egyik legjobban kituntetett egysege az Armynak ebben a hadosztalyban van, meglepo modon ebben az ezredben vagyok en is, ami szamomra rendkivul megtisztelo. Nem nehez batornak lenni amikor korulotted masok is azok.. Nem hosok vagyunk csak katonak akik csinaljak a dolgukat.
Ezt mindenkeppen el kellett mondanom, mert mar kezdtem attol tartani, hogy netan nagykepuseggel leszek megvadolva.
Erik