Sziasztok!
Enyhén szólva lengetni lehet a sebváltót a barátnőm 2110-esében, kivácsi voltam miért. Hát igencsak elkopott a képen látható 2 müanyagpárocska. Gondoltam mi sem egyszerübb, csak 4 csavar, meg alkatrész.
Érdekes, hogy a mig a jobb oldali kütyü(2110-1703219) itthon kapható a másikat (2110-1703317) égen-földön sem találni és ez a kettő valahogy párban kellene, hogy legyen, persze hozzá kell tegyem, hogy kemény 20 rubel(150HUF) az ára. Lényeg hogy megvan, "márcsak" be kell tenni...

Más:
Nem tudja valaki, hogy a hideg inditásnál jelentkező kerepelő hang minek a jele? Kb. 10 perc után, ha már meleg a motor, akkor eltünik. Nyáron nem tapasztaltam ilyet. Persze azóta volt már vizpumpa,vezérmüszij és ékszij+generátorcsere. Az utobbit már nekem kellett, mert az elsö kettö cseréjénél túlhuzták az ékszijjat és ez igen káros lett az állórészre. Persze a szerelő tagadta, hogy túlhuzta volna.
És esetleg cserélt már valaki tompitottat-helyzetjezöt elől? Állitotta már valaki a fényszorókat azzal a 2 csavarral?
Kellemes Ünnepeket!
B.