socr Creative Commons License 2006.12.16 0 0 11990

Nem kellett volna annyi hitelt felvenni, ráadásul nem is fejlesztésekre, ez a probléma gyökere; nem az alacsony infláció...

 

 

A szociális rendszer működtetése nem símán elhatározás kérdése. Láthatod, hogy a nem túl súlyos bevezető lépések is milyen hihetetlen politikai falba ütköznek. Ráadásul hála a Jó Istennek meg van verve egy olyan politikai erőtér rendszerrel, ami mindegy milyen áron a másiknak akar ártani. Így a demagógia súlyosan rá van szabadítva az országra.

A modernizáció nem elhatározás kérdése, hanem a legfontosabb feladat. Lehet nem építeni autópályát, de vélhetően az nem sokat segít rajtunk. Az pedig, hogy mi mennyibe kerül meglehetősen nehéz megítélni. Volt már részem olyanban, amikor "felelős" embereknek kellett volna dönteni valaminek az áráról. Tisztelt képviselők azt hitték nekik van fogalmuk a kérdésről. Te azt mondod ennyi.annyi lett volna, ha te csinálod. Hagyd, hogy ne vegyem ezt túl komolyan!

Azt meg pontosan ki lehet mutatni, mekkora forrás elvonással lehet, mekkora inflációt csökkenteni. A pénz java infláció csökkentésre ment el.

 

 

Nem kellett volna annyi hitelt felvenni, ráadásul nem is fejlesztésekre, ez a probléma gyökere; nem az alacsony infláció...

 

Kérted, hogy ne személyeskedjek, de ez egy akkora marhaság...

 

Nem kell közgazdász diploma ahhoz, hogy lássam, hogy kúrták el Gyurcsányék az ország pénzügyeit. Ha a tényekről nem vagy hajlandó tudomást venni az a Te bajod... A nem pártközeli közgazdászok évek óta kritizálják a kormány politikáját, a mostani megszorításokról is az a véleményük, hogy nem látni a kiutat, a reformokat.

 

Ha nem érted a, hogy valaki mit beszél, hogyan akarod eldönteni igazság tartalmát. Nem érted, mert nem értessz hozzá, ezt használják ki a demagógok manipulálásodra. (Lásd néhány hozzászólássommal ezelőtt!)

 

Előzmény: Andal (11989)