away alone Creative Commons License 2006.12.15 0 0 14024

tyhűű a 7 100-át de sok mindenről van itt szó, alig lehet követni így havonta egy-két betekintéssel, azért még az egy hét alatt Mekk Mester kreált 'reformdöntések' nyomába nem ér :-)

az album témákhoz nem tudnék hozzászólni így röviden csak annyit, hogy minden, minden van, és van választék, de a régi jól bevált portékához is mindíg hozzá hozzá jut a törzsvásárló :D

ami engem is mélyebben érint, és foglalkoztat, hogy most akkor miért nem lesz szinti?

ez legfőképpen azért lepett meg, mert eddig szentül hittem, hogy de jó, akkor ismét Robert fogja azt feljátszani végre, és koncerten majd Porl viszi, meg Jason gépről, hiszen ha jól tudom túlnyomórészt Robert találta ki az alapokat a Faith, és PGraphyn is, mivel egy a demóit valami régi dobgép+szinti+'karaoke' gépen vette fel, melyre még rákötötte a gityóját is (ezt lehet is némelyik Deluxe CD-n is hallani).

Szóval erre számítottam :( ......hát akkor most mi is lesz?....neme tudom, de jövőre meglátjuk. nem hiszem, hogy várnunk kellene még egy bő évet, mivel már jó régen (pontosan nem emlékszem rá mikor is, de ez éveben) már láttunk róla képeket, hogy bent dolgoznak az új albumon a stúdióba, sőtt azt is tudjuk, hogy a hanganyag nagyrészt kész van. Remélem nem fognak még két évet 'kotlani' a masterelésen, mert akkor kijön megint valami amit nem igazán szeretnék. Ami azt illeti szerintem az lenne az igazán izgalmas album, ha max. egy év alatt állítanának össze egy rögtönzött albumot, persze ahoz rengeteg friss feldolgozatlan új élményanyagra lenne szükség, ami bevallom egyre nehezebbnek tűnik még számomra is, hogy hozzájussak egy ilyenhez, pedig még nem vagyok csak kb. a fele korban, bár állítólag a ferfiak ötven felé kezdik újra :'-D

általában egyáltalán nem jellemző rám az optimizmus, de azért ha új Cure album jön ki akkor abban biztos vagyok, hogy csak jó lehet, igaz eddig minden jó albumnak úgy fogtam neki hogy ez sz@r, amelyiknek meg nem az meg mégúgyabb fejezte be (a Cure-tól még nem volt ilyen, és ilyen baromi fanatizmussal már el sem tudom képzelni. Hogy merjem én ezt az életmúnkát fikázn?i), nos ha rossszacsak lesz kritikázni biztos, hogy fogom, ha jó akkoris :D