Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 508

...na Most számolok el nagyonsokszor huszonnégyig...mert...amit most, első indulatomban leírnék, 472biztos, hogy megbánnám...fúwazze!!!!!!!!!!

...hogy lehet valaki...ilyen szinten tapintatlan??? vagy...nemistudommineknevezzem....huhh! egy(azaz ötven) dolog van, ami lényegében biztos pontnak tekinthető  az életemben, ...ami...kábé a legfontosabb...és az életemet adnám érte! ...és ezt MINDENKI tudja...csaképpen szarik bele. kábé 6km magasról. napersze...még mondod is, hogy...'persze, szarul esett' ...de...végülis nem nagy tragédia...nemdebár? ...napersze! nekedaztán nem! ...mindent tudsz, mégis a lehető legnagyobb mértékben teszel arról, hogy az utolsó dolgot is, amibe kapaszkodhatok, lehúzd... hát ez rohadtul nemfog menni! bazmeg, ma jó napom volt, és...lényegét tekintve még az van...mert...de ezt most...szokásszerint hagyjuk... ...persze, tegnap írtam, még mondtam is valakinek, hogy...megint a 173 lett a legnagyobb problémám...és ez jót jelent (merthogy a nagyobb gondom már szublimált...) ...és ez így is van. de...ennyire nem tudod egy kicsit az én szemszögemből nézni a helyzetet??? annyira nehéz?! mostis bőgök, bazmeg! de...tudodmit, nemérdekel...szaromle...ennyit nem ér az egész...ezcsak egy fórum, ahová mindenki azt ír, amit akar...merthogy...joga télleg mindenkinek van...de...nem tudom, hogy minden esetben kell-e élni ezzel...demindegy. majd lenyugszom.

jah, és nem kizárólag arra a hsz-re reagáltam, amihez csatoltam, a lényeg, hogy a tied volt. mert...tudod 4 óra alvás és reggeli3-as kelés után(amit szintén csak a 7-173-ért vagyok hajlandó megtenni, minden nap 'csakezért' felkelni, rákosmiaszarról kibumlizni Kelenföldre...nemszámít) ami mostanában megy nálam, nemtudom, te mennyire tudnád még az indexen is ilyen szinten megállni a helyed... igen, nem írtam oda, hogy még az iksszel ezelőttire is éppúgy vonatkozik...sorry.

...csakazértis424...