fr.uzsi Creative Commons License 2006.12.15 0 0 72373

Bocs, hogy csak most válaszolok.

Na szóval. Tulajdonképpen tök mindegy, hogy melyik intézetet választod, mert mindegyik mellett is és ellen is szólhatnak érvek.

A győri Kaáliban a főorvos dr. Kőrösi Tamás iszonyatosan profi, szerintem igazi szerelmese a szakmájának. Én őt nagyon kedveltem, mert nekem nagyon bejött a fanyar humora, a határozott stílusa. Ha ezt az intézetet választod, akkor mindenképpen hozzá kérj időpontot. A győri Kaáliban bizonyos vizsgálatokért fizetni kell. Az első konzultációért is. Amikor én jártam oda, akkor ez 8 ezer Ft volt, illetve az első alkalommal csináltak spermiogramot a férjemnél, azért is kellett fizetni, de sajnos már nem emlékszem, hogy mennyit. De a bejelentkezésnél erre nyugodtan rákérdezhetsz. Pl. a kivizsgálás időszakában is kell(ene) fizetni a hormonvizsgálatokért, illetve egyéb vizsgálatokért is, de nem muszáj hozzájuk menni vérvételre, elfogadnak más laborból, más kórházból vitt eredményeket. Ha jól értem elég együttműködő a saját dokid, vele megirathatod a beutalót ezekre a vérvételekre, illetve bizonyos vizsgálatokat pl átjárhatósági vizsgálatot vele is megcsináltathatod. Hátrány még, hogy a személyzet nem a legbarátságosabb. Illetve a kezelések időszakában sem tudsz telefonon az orvossal beszélni, és a beültetés után csak tesztelni kell, alapból nincs vérvétel. Pedig az ad tuti biztos eredményt. Ha lehet mondani egy kicsit kulturáltabbak a körülmények, olyan szempontból, hogy a vizsgálóba addig nem megy be a doki, amig le nem vetkőztél, és le vagy takarva az asztalon. Szóval nem csupasz popsival kell várnod a dokit. A vizsgálat után pedig át kell menni az orvos irodájába, és ott akkor már íróasztal mellett beszélitek a dolgokat.

A tapolcai intézetben nagyon barátságos a személyzet. Itt is az intézetvezető főorvos (dr. Török Attila) az ország egyik legjobb meddőségi specialistája. Itt minden vizsgálatot TB-re csinálnak, tehát semmiért nem kell fizetni. Egyedül az átjárhatóságit kell magadnak intézni a saját orvosoddal. Az intézet maga nagyon kulturált, engem az egy ici-picit zavar, hogy a rendelőben csak egy függöny választja el a vizsgáló széket, és ott kell vetkőzni is, de nem vészes. Bármikor hívhatod a dokit telefonon is. Megadják a mobil számát is. Mondjuk én még egyszer sem hívtam, de megnyugtató, ha akarnám, akár hívhatnám is. :) A beültetés után elég hamar 10-12 nappal mindig van vérvétel. Én ezt jobban szeretem. Van helyben andrológus is.

Felszereltségét, szakmai színvonalát tekintve szerintem kb egy szinten van a két intézet. :)

Előzmény: boardbabe (72367)