Adi001 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 27774
"tökéletesen érthetetlen volt, az az, hogy neked mi bajod vele, hol látsz egyáltalán problémát."

dehát nem leírtam ? más rendszergyórsítási értékeknél más más koincidencia párok jöttek létre !

"Egy darabig próbálkoztam annak magyarázatával, hogy bevittél egy aszimmetriát azzal, hogy a mérő fényjelet merre indítottad. Ezt vagy nem tartorrad lényegesnek, vagy ki tudja, mindenesetre elakadt a vita."

igen beszéltünk erről. de én ugy tudom erre felrajzoltam neked a fénykibocsátást 2 írányba is szimmetrikusan ! (legalább azt írtad volna hogy nem erre gondoltál az asszimetriánál !)

"Gondoltam, hátha lesz valaki, aki érti, mit akarsz, és kiújul a vita. Nem akadt."
nekem ennek értésérő vagy félreértésérő valaki válaszolt valami hasonlót hogy "végre valaki kimerte mondani hogy a király meztelen" (nem is hozom fől többet mert az ő véleményére tudom hogy nem adtok ...)

"Néha mintha arra céloztál volna, hogy ha látsz pl. egy módszert arra, hogy kiderítsd, - melyik test változása valódi változás - vagy hogy kiderítsd, melyik testnek kellett gyorsuláson átesnie ahhoz, hogy a vázolt eredmény létreköjjön."
igen
ahogy felvázoltam a "mérési jegyzőkönyvet"
azon mérési módszernél valóban el kellene árulják a 3 -as koincidencia sorozatok hogy ment e végbe valós kontrakció és ha ment akkor melyik rendszerben
(de ezt is említettem ill. kifelytettem !)

"Ezért javasoltan, ha így véled, ne habozz, írd le, egész pontosan hogy kell ezt csinálni."
ezt rajzoltam ott írattam ki az eredményeket !
nincs ebben semmi különleges, sima Ltrafó
ábrázolásomban épp úgy jött ki mivel eleve a nem gyorsított rendszer egyidejűségének alapján rajzoltam!

"De nem írtad le, mindig visszakoztál, hogy hát nem is biztos meg ki tudja."
viszakoztam ? nem is biztos ? hát akkor max félreértetted mire irtam ilyet ha egyáltalán írtam

"Így meg állandóan kérdezel valami érthetetlen, és senki se tud hozzászólni. "
de mi ebben az érthetetlen ?
kérdem :
- változik e szerintetek a 3 as koincidencia sorozat ha nem ugyanazon rendszer egyidejűségéből vázoljuk az eseményt
- változik e szerintetek a 3 as koincidencia sorozat ha nem ugyanazon rendszer kerül gyórsításra (azonos gamma értéket produkálva persze)
ezen mi nem világos ? nehogy azt mond nekem megint hogy nem tudod mi az a 3-as koincidencia ! leírtam már párszor a te kérésedre is

a problémám az hogy én úgy tudom ha a kincidencia abszolut akkor a sorozatoknak is annak kell lenniük nem pedig relatívnak (pl. bogár szegecs paradoxonnál )

akkor hajnalban valóban nem értettem melyik értékek felcserélésére gondoltál hogy ne legyen "önkényes" az irány vagy ábrázolás, lerajzoltam (aként amit értettem abból amit mondtál [nem dolgoztattalak !] elmagyaráztam neked megjelölve az értékeket s kértelek ad meg pontosan mely értékek felcserélésére gondoltál (erre nem jött válasz[általánosan igen de konkrétan nem hogy a razon mely jelölt értéket melyikkel]

kértelek arra is hogy adj meg éltérő gyorsításokat azon gammával, adj meg ábrázlási szemszöget (egyidejűség) s majd én rajzolok s neked csak mondani kell hogy mit csináljak s max ellenőrizni az eredményeket ha sántának látod
nem jött javaslat

én valahol itt tartok :(
Előzmény: mmormota (27772)