mmormota Creative Commons License 2006.12.14 0 0 27765

Ezt időnként felveted, és biztos megfigyelted, hogy senki se ad rá választ. :-)

 

Ennek a következő az oka. Valami számomra teljesen felfoghatatlan okból ezeknek a futási időket figyelembe vevő leírásoknak te nagy jelentőséget tulajdonítasz. Mindenki más meg úgy gondolja, hogy minek bonyolítani. Helyből át kell akakítani a problémát, feírni koordinátarendszerben az eseményeket. Mivel akkor triviálissá válik a válasz, tök érdektelen a kérdés. Nincs mit mondani róla.

 

Arról kéne meggyőznöd valakit, hogy valami miatt fontos egeynként kiszámolgatni a futási időket. Ez viszont eddig nem sikerült neked. :-)

 

Arre gyanakszom, hogy azért tartod ezeket fontosnak, mert valahol valami önellentmondást gyanítsz a specrelben. Ha azonban így van, akkor ne másokat akarj dolgoztatni. Keress egy konkrét példát, dolgozd ki, mutasd ki az önellentmondást. Írd le követhető formában. Ez esetben biztos lesz valaki, aki ellenőrzi, és ha van benne hiba, kijavítja. Ha nincs, megreformáltad a fizikát... :-)

Én nem nagyon hiszem, hogy sikerülni fog. Én ugyan nem tudom bizonyítani a specrel önellentmondás mentességét precízen, de elhiszem a matematikusoknak, akik azt állítják, ők viszont meg tudják ezt tenni.

 

 

 

Előzmény: Adi001 (27763)