piisrác Creative Commons License 2006.12.14 0 0 534

 

Sziasztok! Engem nagyon izgatnak ezek,és ehez hasonló filmek,klippek!!!

Nem tudom hogy olvastátoke az írásaimat,v emlékeztek e reá de én is az eleje óta itt vagyok veletek,csak nem mindig vagyok gép közelben.

Ezuton szeretném megkérdezni tőletek,hogy akinek van bepisilös,föleg farmerosv bugyis DVD,v CD-je szivesen megvenném töle!!! ELŐRE is KÖSZÖNÖM:

Visszatérve én is szeretem tartogatni és mikor már szinte a végsőgig húztam akkor elengedem,v már tényleg be-be csurog aztán megindúl a fantasztikusan izgalmas érzés,a bepisilés.

Olyankor szinte magamon kívül vagyok,persze a józanság határáig.

Én is pisiltem már be nyílvánosan,és persze szinte mindenféle szituban,és ruhában.

A csúcsom egy discóban volt, persze azért elötte tudatosan készültem rá,fekete farmert vettem fel mert abban szinte nem is látszik a pisifolt.  

Fantasztikus érzés volt a discó forgatagában bepisilni,hogy csak én tudom hogy milyen rossz azokna a fiúknak,lányoknak akiknek toporogva kell sorban állniuk a mosdó elött.

Én ezt simán megoldottam mikor már nagyon kellet pisilnem egyszerűen elkezdtem beereszteni szépen mindig egy keveset,míndig más más szituációkban.

Pl: a pultos lánnyal való beszélgetés közben,tánc közben a mosdó elött a toporgo lányok mellet.

A végén már teljesen el voltam ázva igaz úgy időzitettem,hogy hajnal legyen mire mind beengedtem.....Aztán irány haza a kihalt hajnali utcán.

ÜDV: Mindenkinek

Előzmény: Törölt nick (512)