magyarhangja Creative Commons License 2006.12.13 0 0 6056
Újabb áldozat. Ima egy haldoklóért (A Prayer for the Dying 1987). Uyanaz az 5-6 hang, ugyanolyan unottan. Mickey Rourke még mindíg nyögi a film+ hangját. Szörnyen áll szegénynek, pedig akkor még jó formában volt. Miért hiszi azt valaki 50 évesen, hogy nagyon jól hozza a 30 éves Rourke-t. Bob Hoskins is megkapta élete legrosszabb magyarhangját, pedig honfitársunk mindent elkövet, de nem az ő figurája. Liam Neeson hangja szörnyen nem illik a figurához. Ezennel feljelentem az ízlésrendőrségen a nagyváradi szinkronstúdióban közreműködő összes kollégát. Szörnyű amit művelnek ezekkel az amúgy remek filmekkel. És már Szilvike művésznő is felbukkant. Éljen a minőség! Gratulálok!

Nagy Sándor a hódító (Alexander the Great 1956) - A filmben jellemzően csak egy hiteles hang van
Az Angliai csata (Battle of Britain 1969) - Sokszor olyan mint a Brian élete. Gyakorlatilag 6 hang játsza az összes szerepet.
Aranybánya (The Claim 2000) - Csúszik a hang és a szokásos unott hangok, sokszor érthetetlenek a párbeszédek, magyarul beszélnek, de nincs értelme a mondatoknak.
Távoli nyugat (The Way West 1967) - Robert Mitchum, Kirk Douglas, Richard Widmark - jobbat érdemelnének.
Máltát látni és meghalni (Pulp 1972)- A korábbi negatívumok ebben is.
Tizenkét dühös ember (12 Angry Men 1957) - Egy rossz vicc lett a filmből.
A hosszú búcsú (The Long Goodbye 1973) - Izgalmas novella, remek film, jó rendező, jó színészek, pocsék szinkron.
Ima egy haldoklóért (A Prayer for the Dying 1987) - A szereposztás még mindíg ugyanolyan szörnyű, mint az eddigiekben. Alulmúlhatatlan, a minőség jegyében.
Előzmény: magyarhangja (6030)