krisina Creative Commons License 2006.12.13 0 0 72343

Mondjuk szerintem optimális esetben 27 évesen eszébe jut az embernek, hogy szeretne babát. Egy évig próbálkozik és utána felkeresnek egy meddőségi kp-ot, és mire a vizsgálatokkat végeznek 28,2 éves. :-) A vizsgálatok megvannak ugye 2-3 hónap alatt, és utána jönnek ugye az inszemek. 6 db. Akkor még mindig max 29. Most csak kb. És szerintem a 30 év még fiatalnak számít. 35 év már húzós, de nem a kor miatt, hanem elkezdődik ugye a petefészek elöregedése és akkor nehezebb a stimuláció, nehezebben tapad meg. Szerintem ez a nagy átlag. De javítsatok ki ha tévedek. Nem végeztem semmilyen piackutatást ezzel kapcsolatban.

Csak azt akartam mondani, hogy a 30 év az átlag és nem hiszem, hogy valaki nehezményezi, hogy valaki 30 évesen esik teherbe. Vagy aki igen az nagyon gáz és azzal nem is érdemes foglalkozni.

Ha mindenképpen vonalat akarnak húzni én 40-45 között húznék, ha mindenképpen spórolni akarnak, bár ez is baromi durva diszkriminációnak számít, úgy, hogy ne is húzzunk sehová vonalat. :-((((

Előzmény: jamelia (72341)