Creative Commons License 2006.12.13 0 0 17746
Szia Oliverda, vajon megérkezett-e már a pakkod? Én is egy Global Priority Mail-t várok, kábé 5 hete, egyelőre nem tudni róla semmit. Illetve csak ezt:

Status: Acceptance

Your item was accepted at 3:04 PM on November 22, 2006 in LONG BEACH, CA 90803. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

De mint tudjuk, a GPM-hez igazából nem is jár tracking.

Ja meg ma reggel hívtam a nemzetközi kicserélő üzemet, ahol nem tudták megmondani a nevem/címem vagy a feladó által elküdött kód alapján, hogy a dolog beérkezett-e Magyarországra (vagyis hozzájuk), csak azt tudták megmondani, hogy ilyet ők egyáltalán nem tudnak megmondani, mert a kódom LC-vel kezdődik. Majd javasolták, hogy a területileg hozzám tartozó postán érdeklődjek, amihez kérésemre megadták a telefonszámot (tehát egyik posta a másikét).

A plébánián a telefonomat fogadó fél kicsit panaszkodott, hogy ez a szám hosszú esztendők óta az övék, mégis rengetegen keresik rajtuk a postát, úgyhogy tudakozó, újabb telefon.

A telefonközpontos azt mondta, hogy nem veszik fel, mert vagy nagy a sor, vagy vécézni ment. Hívjam később.
Nagyon rendes fiatalember, körülnézett ott, felhívott egy két embert, akinél lehet vmi, majd visszahívott, és közölte, hogy senki nem tud ilyenről.

Esetleg még holnap a kézbesítőt próbáljam meg.

Egyelőre én így.
Előzmény: Oliverda (17598)