stevie wonder Creative Commons License 2006.12.12 0 0 12658

Egy dolgot senki nem figyel valahogy,aki azt írja,h mindegy a márka,csak a minősítések a lényegek.Akkor ő biztosan a Tesco-s olajat használja és az Opel olajat,amiken szintén frankó minősítések vannak feltűntetve...fura....hmm.

 

Istenem, de le vagy lassulva.

 

Termeszetesen a minosites a legfontosabb, az a "beleposzint." Az azonos minositesu olajok kozul egyes olajoknak tobb elonye is lehet, de az biztos, hogy a jovahagyast teljesito legolcsobb, legteszkosabb olaj sem art az autonak, ha betartod a szervizintervallumot. Egyebkent tudtommal a teszkos olajoknak nemigen vannak jovahagyasaik. Amennyiben persze az SF-et nem tekintjuk annak........

 

Aki adta az olajat,ő Renault cégnél használja ezt és azt mondja,h 20 ezerig tutira hagyhatom az autóban,azért ezt sokallom,kíváncsi vagyok rátok,mi a véleményetek?

 

Nagyon szivesen leirjuk egy het alatt tizenotszor is, hogy az olajcsere-intervallumhoz az olajnak kevesebb koze van, mint a motorkonstrukcionak. Ha a gyar szerint 7500 km-enkent kell cserelni, akkor tedd azt.

 

A Renault szervizekrol pedig -- ket viszonylag uj Renault tulajdonosakent -- megvan a sajat kulonbejaratu velemenyem, es az ismerosod szakertelmet tekintve ugy tunik, nemigen valtozik a helyzet arrafele....

Előzmény: ogre24 (12656)