Dracy Creative Commons License 2006.12.12 0 0 115
Kymry, ne érts félre, nem rólad alkottam véleményt, és hogy őszinte legyek, Mr. Fusionról sem. De bár lehettek ettől jó fejek, de ezt senkiben - értsd szó szerint - nem tolerálom, ha olyanról alkot véleményt, amiről nem tájékozódott előtte. És lehet valakinek jó neve, jó könyvei, de legutóbb vettem meg egy számomra kedves író könyvét, és elment a kedvem a többi könyvétől, és valószínűleg nem is fogok megvenni többet egyet sem. Pedig az összes eddigi bejött, most mégis elrontotta az imázsát. Ez van, és én fenntartom a jogot, hogy Eta is elronthatja még, de az első regénye alapján én bizalommal adnám bárki kezébe - ezt bizonyítja, hogy egy olyan embernek is megvettem, aki szabadidejében Asimovot olvas. Legfeljebb majd azt mondja, hogy ez nem az ő stílusa, de kizártnak tartom, hogy azt mondaná, nem tetszett neki a maga módján. Mert ez egy ilyen könyv. És nekem is van olyan műfaj, amit eleve a kezembe sem veszek, pl. horrort és thrillert sohasem olvasok el, de nem állítom, hogy nincs azok között is nagyon jó. Csak nem az én műfajom, ennyi. És elnézésedet kérem, Kymry, egyáltalán nem akartalak megbántani, nem ez volt a szándékom. Tudom, hogy ez neten másképp jön át, de ezt minden gúnyos felhang nélkül, őszintén mondom. Egyszerűen ilyen rossz természetem van, hogy ösztönösen meg akarok védeni valamit, ami egyébként nem is szorul rá. Dracy