fr.uzsi Creative Commons License 2006.12.11 0 0 72290

"Annyi azonban kiderült, hogy a minisztériumban, ha nem is emlegetnek csalást, de furcsállják, hogy miközben a speciális meddőségi centrumokban - ahol másfajta orvosi ellátás nincs - jellemzően csupán a negyedik-ötödik próbálkozás sikeres, a szülészetekhez kapcsolódó centrumokban sokszor már az első vagy a második"

 

Na ennél a mondatnál nyúltam magamhoz. Hogy mi van??? Az eszem megáll! Én kérem ki magamnak a kezelőorvosaim nevében! Két intézetet is megjártam lombikos pályafutásom során, de soha nem gondoltam azt, hogy ne a legjobb tudásuk szerint kezeltek volna. Ez olyan dilettáns és rosszhiszemű hozzáállás, hogy nem is találok szavakat.

Meg mi ez a sikerdíj??? Basszus! Én nem tenyészállat vagyok könyörgöm. Ilyen alapon magasabb gyes járna azoknak, akik az első spontán próbálkozós ciklusban teherbeesnek. Ezek nem tanultak biológiát??? Egyelőre kapkodok az oxigénpalack után, mert most csak hápogni tudok.

Az életkor szerinti diszkriminációba meg inkább bele sem megyek. Nyáron már ebből volt jó kis vita, de a véleményem továbbra sem változott. Szvsz egyszerűen alkotmány ellenes.

Előzmény: Törölt nick (72286)