fügefalevél Creative Commons License 2006.12.11 0 0 5806

Szia(sztok)!

En nem vagyok mely, mert olyan 172-173 centi vagyok, es sajnos a terhesseg alatt sikerult hiznom ....oooo.... vagy harminc kilot. Az elejen lement gyorsan 10 (marmint a gyereken felul, ugye), vissza is jott valamennyi, aztan az elmult honapban igyekeztem komolyan venni a dolgot es igy 80-rol 74 lettem. Viszont most azert keseredtem el, mert ez a 74 mar ket hete nem valtozik, es ez probara teszi a turelmemet.....

Es foleg az, hogy szeretnem hordani a regi ruhaimat, mert azota nem igen vettem magamnak semmit, es eleg topan nezek ki, de nem akarok divatos duzzadt lenni.....

Egyebkent meg dietazom - foleg a South Beach elveket tartom es Pilatesezem, ami jo kombinacio lenne, ha rendszeresen lenne idom mozogni.

Szivesen betennek valami elotte-utana fotot, csak az elrettentes vegett :-)))) De elottem van elo pelda is, az egyik ismerosom kozepkoru anyukaja nem reg fogyott vagy 30 kilot, eg es fo, iszonyatosan jol nez ki!!! O biciklizett es keveset evett, a startlapon szerepelt valami versenyen, ott jo sok elotte/utana foto van, na mar csak a lelkesites miatt irom.

Előzmény: emmy4 (5797)