kata1000 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 19

Szövegösszefüggés, Nemugyvana, szövegösszefüggés!

Azt írtam, hogy  - Veled ellentétben - kezdem már unni a "szopást".

A normális utáni vágy bennem mindösszesen annyi, hogy elég már a megpróbáltatásaimból, kicsit szeretnék nyugodt, "polgári" életet élni.

Ezentúl nem vágyom  a normális ember életére. Nálam a normális az, ha valaki éli úgy átlagosan - jó tom, olyan nincs- az életét, nyugalomban, kaland- és túlnyomórészt kreativitásmentesen. (Tudod, gyerek, lakás, kocsi, nyaralás-telelés, siker-pénz-csillogás:), munka, békés, boldog élet.)

Én nem bírok a fenekem ülni, terveim vannak, jellemzően mások, mint az átlagnak. Folyamatosan a világ - ez alatt a szűkebb környezetemet, és saját világomat értem - megváltásán. Ehhez mindig vannak újabb és újabb ötleteim, és azokat addig hajtom, míg meg nem valósítom őket.

Talán kicsit másként látom a világot, mint az átlag, talán kicsit előbbre látok, talán... nemtom.

Müller Péter írt a Nők Lapja rovatában A léleklátásról, gyönyörű! Asszem értem minden betűjét, szóközét... Kicsit mintha úgy látnék...

"Minden szikrában titkok vannak.

Néha egy teljes élet.

Minden szikrában egy végtelenül gazdag "genetikus kódrendszer" él. Ha hagynám kiteljesedni, éppolyan csodálatos let lenne belőle, mint egy megtermékenyített petesejtből: minden benne lenne."

Előzmény: Nemugyvana (16)