yorka Creative Commons License 2006.12.07 0 0 108

Bementem a szalonba, és kértem egy felszereltségi listát.

Mondták, hogy fentartásokkal kezeljem, mert ez még nem végleges, amit remélek is.

Reméltem, hogy megnézhetem élőben is az autót, de csak januárban érkeznek meg a szalonokba a magyar rendszámos Cee'd-ek.

A lényeges felszereltségi elemek LX base esetén:

ABS+EBD; oldal-, vezető-, utas- és függönylégzsák; ISO-fix; gyerekzár; szrvókormány; elektromos első ablak; 4 hangszóró; MP3 kormányról vezérelve, fedkomp; 185/60 R14 Michlen gumi acélfelnin;

LX többlet az LX base-hez képest:

manuális légkondi.

EX többlet az LX-hez képest:

ESP; aktív fejtámla; deréktámasz; első ködlámpa; ablakmosó folyadékszint visszajelzés; riasztó + távirányító központi zár vezérléssel; autómata légkondícionáló; automatikusan sötéteő belső tükör; fűtött visszapillantó tükör; elektromos ablakemelő hátul; hátsó könyöktámasz; csomagtartófedél alatti tároló rekesz+háló; 6 hangszóró; kivilágított hamutartó (?); szemüvegtartó; térképolvasó lámpa; fémhatású középkonzol; 205/55 R16 Michlen abroncsok acélfelnin; színezett tükrök.

TX többlet az EX-hez képest:

Tolató radar; vízlepergető üvegezés; 12V-os csatlakozó a középkonzolon; hazakísérő fény (?); alu középkonzol; fém küszöbburkolat; könnyűfém keréktárcsa.