gaspoltshofen Creative Commons License 2006.12.07 0 0 72232

Üdv a fedélzeten, és különösen a "Tapolcai csoportban". Fruzsi már elmondta ugyan, de a keret a lombikos eljárás kerete, államilag meg van határozva, hogy hágy darab eljárást finanszíroznak havonta, ha ennél többet csinálnának, akkor az intézménynek kellene finanszírozni, ez jelenti a keretet. Ez a különféle vizsgálatokat nem érinti. Ettől függetlenül ha rá szeretnél gyorsdítani a dolgokra, kicsi legyél rámenősebb majd az első vizsgálatoknál, és mond meg, hogy ti amint lehet azonnal szeretnétek kezdeni.

A vizsgálatok még eltartanak egy-két hónapig, attól is függ, hogy milyen előzetes papírjaitok és vizsgálataitok vannak, ill hogy mi a gond a párodnál.

Egyetlen előnye ennek (hogy keressünk valami jót is a rengeteg hátrány mellett), hogy kevesebben vannak, kevesebbet kell várni, és egyébként bármelyik napra szinte tudnak időpontot adni konzultációra. A karácsonnyal kapcsolatban pedig annyit, nem átbeszélve a két kedvenc asszisztens lányunk feje felett, hogy ha a 20. nap hétvégére esne, akkor a hozzá legközelebb álló munkanap kellene menned, karácsony tekintetében is tehetsz így, és akkor fel tudod gyorsítani a folyamatokat (remélem érted mit akartam írni), ha jól számolom most tájban van a Mikulás nálad, tehát pontosan tudod, hogy mikor van a 20. nap, ha megírod akár napra pontosan is tudok tanácsot adni. Az ünnepek környékén egyébként dolgoznak, sokszor még munkaszüneti napokon is.

 

Fel a fejjel, olvastad Trentot, hogy most milyen jó a sikerességi ráta Tapolcán:)

 

Gaspi

Előzmény: Alma30 (72221)