Dorinesz Creative Commons License 2006.12.06 0 0 131

Le lehet tölteni a netről... ~:))) (Ha érdekel honnan, dobj egy mélást)

Egyébként szerintem is nagyon jól eltalálták mindenkinek a hangját. Még Mr. Big-ét is. De amúgy a magyarok úgy általában mindig is tudtak stinkronizálni. Én még olyan filmet nem láttam, aminek a stinkronizálását elszabták volna a magyrok. Ellenben a német adokon szoktak menni olyan filmek, amiket ugyan nem értek, de a hang egyáltalán nem illik a szereplőkhöz.

Persze 15 évvel ezelőtt a magyarok is elő tudtak adni finomságokat... Emlékszem, amikor a Terminátor 1 bejött az orszába, mekkora szenzációnak számított!! Nem voltam, csak kb 13 éves, de a haver kölcsön adta. Hú de király! Terminátort fogunk nézni!!! Tudjátok hogy volt leszinkronizálva? Alámondással. Egy pasi volt végig mindenkinek a hangja, aki úgy beszélt, mint akinek megalszik a tej a szájában. Amikor jöttek a véres jelenetek, és a csaj menekült keresztül a parkon, a terminátor meg utána egy kamionnal, csak a csaj arcáról látszott, hogy valójában teljesen be van sz*rva. Az arca teljes fintorba torzult, látszott rajta, hogy sikítozik. Erre meg az alámondó csávesz tök álmos hanggal ezeket mondta tök lassan: Jaj, jaj. Segítség, segítség. Megölnek, megölnek. A végére még odanyomott egy ásítást is. ~:))

Előzmény: Caipi (129)