Ne máá :)
Azt hittem én leszek az elcső aki válaszolhat , ily korán reggel .
Ezt az időt szeretem ami kint van ilyenkor . ( most értem haza - de még pár óra és indulhatok is vissza :))) jaj de jóóó ) Szóval ,kellemes , nem csípős épp nem hideg az idő ...remek...
Lehet ha most vennének vérmintát , több lenne a taurin szint mint a örösvérselyt vagy mi :)))
Aga
Ja , ESP :))) Ha beavatkozik ... EL tudom képzelni .. amint a lágymányosi budai oldalán a kanyarban 140-el és közben vigyorogva mondod : " Figyelitek padlót nyomok , miközben a kocsi satuféket nyom és a gázt is elvette ... jó mi ? "
Jáááájjjjj...
Vectra12
Pár hónapja Pesthidegkút felé megadatott nekem , hogy átéljem azt amit most Aga biztosított nektek .
Szerintem is remek a kocsi , sőt a képeken szereplő leendő Antarához képest jelentősen jobbnak igérkezik .
Viszont pár dolog amiben én mást tapasztaltam.
- 12 literes gézolajfogyasztás még a tököm se fog kifizetni , miután a 2.2 DTI-m 5-6-max7 literrel eltötymörög !!!!
- ehez a 2 tonnás autóhoz KICSI ez a 2 literes motor , vezettem 150 lovas verziót és közel sem megy úgy mint a Veki 2.2 DTI motorral , visszafelé nem szívesen ápgrédelnék
- bőr ülés izlés dolga , cimborámnak a Signumban az van és hibáúl csak azt róta fel , hogy nyáron kellemetlen , télen hamar megoldja az ülés fűtés.
- fa berakás . hát ja , patent tartja csak kipattíntod és berakható a másikat helyette. Olyan mint a króm ablakkeret az ajtókon , kézzel 1 perc alatt cserélhető.