M.Zoli Creative Commons License 2006.12.04 0 0 11459

Szia Istvan!

Miutan ismerem parodat, legalabb felületesen, nehez volna elkepzelni öt nem emberszeretökent. Leven ha engem megtürt. :)))))

Amugy ha van meg a "makedon vörösborombol" akkor tölts magadnak, es idd ki annak az embernek az emlekere, akivel szerettelek volna megismertetni. Most en vagyok matt reszeg, de en legalabb visszaolvasok magam utan, igy sokaig tart amig irok.Ma halt meg. Ha engem embernek lehet nevezni,akkor az felig neki köszönhetö. Tudom, ö meltosaggal akart elmenni, nem akarta huzni az agoniat. Sokat szenvedet, de egy dologra megtanitott, mindig az embert kell nezni. Talalkoztal mar olyannal, aki Gulag utan nem haragudott a fogvatartoira? Pedig utana meg jött a jogfosztottsag, 3 ev katonasag, ahol megbizhatatlan egyenkent banyaba küldtek szenet fejteni. Aztan nyugodt emberkent elkezdett dolgozni a csaladjaert, miutan megnösült, gyerekek stb........., es mindig azt mondta nekem, hogy barmi is van, mindig az ember szamit. Igy van. Haza szeretnek jutni a temetesere, remelem sikerül. Mit mondjak meg? Amikor elvittek, akkor katona volt, aztan fogoly, aztan megint "katona", a banyakban, de ez mind mellekes, mert ember volt. Nemcsak a joletben, hanem mindig. Erre meg iszok.

Aztan majd veled is, amikor sikerül.

Üdv. Te megerted, a többi ahogy akarja.

Megegyszer üdv. Zoli.

Elnezest a többitöl, nem lesajnalas, vagy ilyesmi, csak az Istvant ismerem, 2 nap alatt megismertem. Az aggodo leendö apukatol lattam öt fülig szaj vigyoriig, amikor tenyleg az lett. Szo szerint. Marmint fülig szaj, meg apuka. Mai napig halas vagyok a sorsnak, hogy tanuja lehettem Ö es a csaladja legbensösegesebb pillanatanainak. Termeszetesen maximalis diszkrecioval. Ez egy örök elmeny volt nekem, köszönöm Istvan. Es leemelem a kalapom a felesege elött, jobbat senki sem kivanhat. Tik is biztos jo emberek vagytok, de nem ismerlek titeket szemelyesen, egypar embert kiveve.Es akkor üdvözlöm a csaladod is, felhivtalak volna, de nem ilyen kesön.

Meg egyszer üdv, mindenkinek, ez nem az en napom. Holnap megprobalom rendesen vegezni a dolgom, ennyi. A többi nem tartozik masra.

Előzmény: Zicherman Istvan (11457)