Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 72192

az a baj, hogy sokan belelátnak a gynevacba egy meddőség elleni csodaszert is, pedig a honlap világosan fogalmaz, semmi mást nem állít, mint hogy "A GYNEVAC a nőgyógyászati krónikus gyulladások gyógyítására alkalmas vakcina. Nem csodaszer, de eredményesen alkalmazható minden olyan betegségben, ahol tudottan vagy rejtetten ilyen krónikus gyulladás van jelen."

 

tehát sajnos, azt kell mondanom, hogy csúsztatás az, hogy ez a meddőséget megszünteti, de ezt nem is a gynevacos doktornő állítja, hanem azok, akik a cáfolatban (mármint hogy nem szünteti meg a meddőséget) egy rejtett állítást is tesznek, miszerint arra szolgálna, de nem hatásos. nem éppen etikus dolog ilyen módon nyilatkozni róla. (ez olyan, mintha azt mondanád: ráolvasással nem lehet megszüntetni a meddőséget. miért, ki mondta, hogy lehet?)

 

nem, a gynevac kizárólag akkor lehet hatásos a meddőség ellen, ha azt krónikus gyulladás okozza. sajnos, ezt kevés doki mondja el ilyen korrekten a betegeinek, hiszen senki nem akarja őket lelombozni előre. (ugyanis lássuk be, sokszor a dokiknak sincs fogalma arról, mitől van a meddőség.)

 

szal aki belelát többet, mint ami, az csalódik, de ez nem a gynevac hibája. sajnos a meddőség olyan betegség, hogy az ember az ördöggel is cimborálna, és az egyetlen eredménynek a terhesség létrejöttét tekinti, ez természetes.

 

sokan leírták, hogy sajna terhesek nem lettek utána, de az évek óta tartó gyulladást megszüntette. náluk valszeg más oka van a meddőségnek, és annak kell utánajárni.