Sziasztok!
Nem is értem miről beszéltek ti itt.Egyáltalán el lehet érni vmit ebben a ... országban. Bizton állíthatom hogy itt nincs egészségügy. Fáj a derekam már fél éve (30 évesen!)
Bejelentkeztem házorvoshoz,elmentem háziorvoshoz, elküldött reumatológiára,bejelentkeztem reumatológiára, majd elmentem reumatológiára, elküldött röntgenre és vérvételre, délpesti (halál)korházban éppen rossz volt a röntgen és egyébként sem ott kell elküldött erzsébetre, vérvételt csináltak volna ott de mondom akkor majd erzsébeten, erzsébeten csak 10-ig van vérvétel, nem baj akkor röntgen.Pár nap múlva Szt. László kórház ismerős útján elintézem hogy ha már úgy is ott vagyok más okból vegyenek vért is.Vennének is de azt a fajta reumatológiai kimutatást ők pont nem tudják ami nekem kell.Akkor megyek vissza vérvételre délpestibe, ááá nincs itt vérvétel nem értem miért gondolja (a reumatológus szerint bárhol leveszik), majd csak erzsébeten és onnan majd átküldik ide nekünk mert itt elemezzük (logika az van!)
Másnap pesterzsébeten leveszik a vért, bejelentkezni újra a reumatológusomhoz időpontot kérni,jövőhétre időpont megkap, jó akkor most mri vagy mi a francra küld de én már ezt nem csinálom végig inkább megdöglök a fájdalomtól.
Na majd ha ezt 60-70 évesen kell csinálni..............