fehérholló Creative Commons License 2006.11.27 0 0 81
Kedves Antisystem!

Valószínűleg Te érteni fogod beszédem, mert itt most és már évek óta a fizetendő jogdíj és az Artisjust stb. kizárólag a zenéről, a letöltésről meg a másolásról szól.

Pedig az általad is említett SW terület lényegesen nagyobb és főképp drágább terület...

Bebizonyítom nektek, hogy a hazai jogdíj nem más mint lopás, néhány művész által folyamatosan elkövetett lopás! Nem tőletek fogyasztóktól, CD meg DVD vásárlóktól!
Hanem tőlünk SW fejlesztőktől, programozóktól stb.

Tehát

Adva vagyon egy SW fejlesztő cég immár 17 éve. Az eltelt idő alatt létrehoztak egy kompex integrált ügyviteli rendszertm mely teljes egészében a cégtulajdonosok szellemi terméke, tulajdona. Értéke milliókban mérhető.

A SW követés negyedévenként CD-t történik (most állnak át a netes letöltésre, meg kellett várni ugyanis a cégek informatikai fejlődését...) Ami tehát negyedévenkénk kb 150-200 CD beszerzését eredményezi. Természetesen számlára. Jön a másolás, a címkézés és a postázás. Mindez jogszerűen, bizonyíthatóan (APEH, TB, Posta stb.), a kereskedelmi csatornákon kívül.
Minden lemezen rajta az Artisjust matrica!!!!

A cég persze nem szenved anyagi kárt, mert mint írtam az egész számázva vagyon.

De! A CD-nkénti néhány forint ugyanúgy része a komplett hazai jogdíjmennyiségnek, mint az, amikor veszel egy üres CD-t és annak része megy a kapalba.

A kalapból pedig Bródy, Koncz stb. segítségével megtörténik a szétosztás. Kizárólag a brancson belülieknek és kizárólag egyes művészeti ág résztvevőinek.

Egyszerűsítve:

A Bródy az Artisjust segítségével egy MÁSIK szerzői jogtulajdonossal befizetteti a jogdíja majd az felveszi é magára fordítja.

Mi ez ha nem lopás?

Tervbe van véve egy komoly próbaper! Nem az Artisjusttal szemben, hanem a zenés érdekvédelmisekkel szemben - lopásért

Előzmény: Antisystem (77)