pernahajder Creative Commons License 2006.11.27 0 0 topiknyitó

"Egyáltalán nem tisztelt biztositás.hu!

 

Az Önök inősíthetetlenül gyenge színvonalú szolgáltatása és pimasz üzleti magatartása miatt nem kívánok Önökön keresztül biztosítási szerződést kötni.

 

A mai napon internetes honlapjukon kiválasztottam a számomra megfelelő biztosítót az általam üzemben tartott gépkármű felelősségbiztosítási szerződésének megkötésére. A szerződéshez szükséges adatokat hiánytalanul és pontosan feltüntettem az Önök hanlapjának rovatai szerint. Az adatok elküldése után azonban továbblépésre nem volt lehetőség, így a biztosítási szerződés megkötésére nem volt mód.

 

Az Önök által a honlapon megadott telefonszámon hívásomat 3 próbálkozás és több perces várakozás után sem fogadták, az autamata folyamatosan arról tájékoztatott, hogy minden ügyintézőjük foglalt.

 

Felszólítom Önöket, hogy a szerverükre eljutattott valamennyi személyes adatomat haladéktalanul töröljék és ennek megtörténtét 3 napon belül hiteltérdemlően igazlják, ellenkező esetben a jogosulatlan adatkezelés konzekvenciáit fogom akár bírósági úton is érvényesíteni Önökkel szemben.

 

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy jelen levelemet az Index fórumán nyilvánosságra hozom."

 

aláírás.