Feribá04 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 831
Hát ez egy jó kérdés, de úgy gondolom rengeteg oka lehet.
Ha magamból indulok az egyértelmű hogy a munka rengeteg vitával, veszekedéssel, kompromisszummal jár. Amikor látsz egy versenytáncost kitörő örömmel táncolni (ami nem is biztos hogy igazi öröm), az csak a munka vége, nem lehet belelátni abba, hogy mennyi gyakorlásba, pénzbe, erőfeszítésbe kerül az hogy egy-egy mozdulat így nézzen ki. Ha megfigyeled a Szombat esti láz edzésein készült felvételeit, látható hogy nem mindig egyértelmű az egyetértés a párok közt, de hidd el ezek csak baráti csevejek ahhoz képest amikor két versenytáncos edzésen igazán egymásnak feszül :)
Mi pl. verseny előtti napokban majd megöljük egymást, ám utánna egy jó eredmény után tök örülünk hogy egymással táncolunk :))
Az említett két pár esetéről én csak annyit tudok, hogy Iringó elképzelhetőleg feladja az aktív versenyzést, Angyalról semmit nem tudni, egyenlőre ott van neki a Szombat esti láz. Faluvégi már 32, könnyen lehet a láz után abbahagyja, bár soha nem fogom megérteni miért nem ment/megy el profinak, míg Tóth Orsi szokása szerint nagyon céltudatos és mint írtam külföldi partnert keres.
Előzmény: kígyószisz (828)