Szia Etus!
Előszőr is köszi, hogy fáradozol értem. Nagyon kedves tőled. Ha már így kiveséztük a kocsibérlést akkor még rájön, hogy nem is vehetek kocsit ott. Na tessék. Most már tényleg marad a buszozás, vagy gyorsan kell keresni egy férjet és egy venezuelai állampolgárságot, hogy vehessek egy kocsit. Na csak vicceltem. Bár nem is lenne rossz ötlet. Tudod én szivesen élnék ott. Remélem a helyzet a választások után egy kicsit javul.
Tegnap beszélgettem Franciscóval messengeren, mondta, hogy most tud járni a kocsijával. Biztos megjavítatta. Nem sokat beszéltünk, mert késő volt és én hulla fáradt voltam. Ja és küldött két nagyon szép képsorozatot. Majd elküldöm neked is. A skype-n pedig átírtam az adatlapomon a nyelvnél spanyolra és egész éjjel chat-eltem rengeteg délamerikaival. Tudod nekem jó, mert legalább gyakorolom a nyelvet.
Lassan vége ennek az évnek is. Gyorsan rohannak a napok. A jövő hónapban megcsináltatom az útlevelem, mert le fog járni és nem akarok az utolsó pillanatban csinálni mindent.
Készülödtök ti is a karácsonyra?? Milyen ott a karácsony? Egyszer kimennék olyankor is.
El lennék ott vagy 2-3 hónapot vagy évet is.