kate2 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 18319

Kedves Gábor és Segítők!

Köszönöm az eddigi segítségeket. Röviden leírnám a kérdésemhez kapcsolódó problémámat. Több, mint egy éve próbálkozunk gyrekkel, az itt kapott tanácsok alpján LH tesztet használtam fél évig. Ciklusom rendben, csak az LH teszt jelzett nagyon későn minden esetben. Majd elmentem orvoshoz, aki a jobb oldali petefészkemben talált egy kb. 4*5 mm-es cisztát, - mondjuk mire eljutottam az UH-ra már eléggé fájt is- de közel volt a menses időpontja ezért megvárta az orvos és azzal távozott is -mármint a ciszta. Ez volt három hónapja. Újra elkezdett szurkálni a jobb oldalam, mire kiírtak hormonvizsgáltra, most lett meg az eredmény, miszerint mind az ösztradiol, mind a progreszteron szintem nagyon alacsony, éppen határeset. Meg kell várnom míg elmúlik a menzeszem, majd visszamenni vizsgáltra, meg UH-ra, addig azt mondta az orvos gondolkodik mi legyen. Elmagyarázta, hogy amit fel tud írni -úgy emlékszem az itt is több hozzászólásban olvasott Closty- az cisztásodást okozhat és ha már úgyis ez a problémám akkor gondolkodik, illetve, ha felírja többször kell UH vizsgálatra mennem.

A kérdésem tulajdonképpen az, miért gondolkodik az orvos :)

Gábor a Te betegeid között volt már ilyen? És felírtad?

Köszönöm a segítséget.