Dr. Zook Creative Commons License 2006.11.22 0 0 4424
Nos, akit te lekaptal az valojaban egy eltesebb teknos, az meg, hogy nagyot kellett startolnod ra a kutyat nem erdekel (rajtam kivul, mert nem tudtam hova losz ki mint a raketa :) mert nem errol szol a keped, nem erzekelteted sehogy sem a, a gyorsasagot b, a megismetelhetetlenseget tehat ez csak neked truvaj, masnak akar viaszbol is lehet a tekid. Mas lenne, ha valahogy "sztoriban" mondanad el a rohanast utana vagy mijaszosz. Ettol meg nekem elegge tetszik, meg tok jo a viz texturaja de pl tok sotet mar a teknos "vege", tehat igazabol pillanatkepnel nem tobb, sehol a koncepcio. Mondjuk baromi boldog lennek egy ilyen teknosos keppel, de hogy beszeljunk a masikrol is: benne van kapasbol tobb sztori (3 kisteso osszekapaszkodva sodrodik az ismeretlenben, les e rajuk valami eppen vagy mittomen, esetleg baja van a valamelyiknek es viszi oket az erossebb teso vagy esetleg egesz mast lathatunk a kepen, a melykek komolyabb haloszoba titkaibol fellebentve egyet...) szoval sokmindenrol mesel. Meg juvenile tekik ok (ba lehet, hogy tevedek, de fejuk-szemuk meg a hal aranyaibol szerintem gyerekek) ami megint csak kulonlegesse teszi. Szoval itt ez a layer amit baromi nehez hozza tenni egy kephez (asszem nekem meg igazan sosem sikerult teljesen nyilvanvalo "sztoris kepet" csinalnom, de hat kerem, arra fele kell fejlodni oszt jonapot, eccer csak odaerek... :)

Szoval jo otlet volt a vitaindito, mit gondolsz, olvaso?

zook
Előzmény: BuNnY (4422)